Νέο “σκάνδαλο” στο Survivor

Τσουνάμι αντιδράσεων προκάλεσε μία ανάρτηση του Γουίλι Καλβουρτζής, του παίκτη ο οποίος έμεινε για δύο εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο κι ενώ το παιχνίδι ήταν σε εξέλιξη. Ο Θεσσαλονικιός λογοθεραπευτής, πόσταρε μία κοινή φωτογραφία των Ορέστη Τσανγκ και Γιώργου Αγγελόπουλου, οι οποίοι απολαμβάνουν τον καφέ τους στον Άγιο Δομίνικο.

Ωστόσο, ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός πως βρέθηκε στα χέρια του Γουίλι αυτή η φωτογραφία, καθώς εκείνος έμεινε στο παιχνίδι, μόνο για δύο εβδομάδες και όχι από το ξεκίνημά του. Κάτω από την ανάρτησή του στο Instagram, οι τηλεθεατές απορούσαν για το που βρήκε τη φωτογραφία αυτή ο παίκτης που αποχώρησε, ενώ πολλοί έγραφαν πως το παιχνίδι είναι στημένο. Ο ίδιος ως σχόλιο, έγραψε κάτω από τη φωτογραφία του: “Πριν μπούμε στο παιχνίδι…”.

Να υπενθυμίσουμε πως το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ που σαρώνει, έχει δεχτεί πολλά πλήγματα το τελευταίο διάστημα, καθώς πολλές είναι οι διαρροές που πλήττουν την αξιοπιστία του Survivor. Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται τι πραγματικά συμβαίνει!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα