Νέο σοκ στη «βιομηχανία» του πορνό

Ξεκληρίζεται η «βιομηχανία» του πορνό αφού μία ακόμη πορνοστάρ έχασε την ζωή της ενώ βρισκόταν σε κλινική αποτοξίνωσης.Πρόκειται για την 23χρονη πορνοστάρ Olivia Lua, η οποία είναι η πέμπτη κατά σειρά πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών που φεύγει από τη ζωή  τους τελευταίους τρεις μήνες.

Είχαν προηγηθεί οι θάνατοι της Yurizan Beltran από ναρκωτικά, της August Ames από αυτοκτονία, της Shyla Stylez και της Olivia Nova από αδιευκρίνιστα αίτια.

Ο θάνατος της νεαρής πρωταγωνίστριας αισθησιακών ταινιών κοινοποιήθηκε από την εταιρεία παραγωγής ερωτικού περιεχομένου, LA Direct Models και σύμφωνα με αυτή, η ίδια πέθανε ενώ βρισκόταν σε κλινική αποτοξίνωσης.

Το LA Direct Models, δήλωσε:

«Πολύ μεγάλος ντόρος έχει γίνει πρόσφατα σχετικά με τον αριθμό των πορνοστάρ που έχει πεθάνει το τελευταίο έτος και με μεγάλη θλίψη πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι ο κατάλογος έχει μεγαλώσει περισσότερο», συμπληρώνοντας:

 

«Μάθαμε σήμερα ότι η Olivia Lua πέθανε το πρωί – ευχόμαστε να αναπαυθεί εν ειρήνη».

 

Η εταιρεία πρόσθεσε, επίσης, ότι η νεαρή γυναίκα αντιμετώπιζε «μερικές προσωπικές προκλήσεις», πράγμα που σημαίνει ότι δεν είχε δουλέψει τους τελευταίους μήνες.

 

Η ίδια ανέφερε: «Η Olivia δεν ήταν διαθέσιμη για δουλειά από τις αρχές του Οκτωβρίου του περασμένου έτους, καθώς είχε να αντιμετωπίσει μερικές προσωπικές προκλήσεις που την ανάγκασαν να εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης για σχεδόν τρεις μήνες», καταλήγοντας:

 

«Ήταν έξω για περίπου ένα μήνα και ήλπιζε να επιστρέψει στη δουλειά της στην αρχή αυτού του χρόνου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα