Νέο συμβόλαιο με Σοσιεδάδ ο Κάρλος Βέλα!

Στην πλήρη εξαγορά των δικαιωμάτων του Κάρλος Βέλα από την Άρσεναλ, προχώρησε η Ρεάλ Σοσιεδάδ, υπογράφοντας νέο τετραετές συμβόλαιο με τον 25άχρονο επιθετικό.

Ο Μεξικάνος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη Σοσιεδάδ από το 2011, σκοράροντας 42 φορές, σε σύνολο 107 αγώνων. Οι Ισπανοί είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία του, καθώς θεωρούν πως έχουν στις τάξεις τους έναν ολοκληρωμένο παίκτη, αλλά και μία καλή επένδυση για μελλοντική μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα. Οι Βάσκοι αγόρασαν το 2012 τον Μεξικάνο, δίνοντας 3 εκατομμύρια ευρώ στους «κανονιέρηδες», οι οποίοι όμως, διατήρησαν ρήτρα επαναγοράς του ποδοσφαιριστή, έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Μετά την πολύ καλή περυσινή του σεζόν, κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Αρσέν Βενγκέρ θα κάνει χρήση του δικαιώματος επαναγοράς του Κάρλος Βέλα. Η διοίκηση της Ρεάλ Σοσιεδάδ ήρθε σε επαφή με τους Άγγλους και μετά από διαπραγματεύσεις, συμφώνησαν να αρθεί η ρήτρα και να κρατήσουν τον Μεξικάνο σε μόνιμη βάση. Παράλληλα, επέκτειναν το συμβόλαιό του, το οποίο, πλέον, λήγει το καλοκαίρι του 2018.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα