Νέο συμβόλαιο σε Ετό πρότεινε η Έβερτον!

Μόλις δύο μήνες παρουσίας στην ομάδα, ήταν αρκετοί για να αποδειχθεί ότι ο Σάμουελ Ετό είναι σαν το καλό κρασί και πως όσο περνάει ο καιρός, γίνεται ολοένα και καλύτερος!

Ο Καμερουνέζος επιθετικός κλήθηκε από τη διοίκηση της Έβερτον να υπογράψει νέο συμβόλαιο, επεκτείνοντας για έναν χρόνο τη μεταξύ τους συνεργασία. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, που αποκτήθηκε ωα ελεύθερος το καλοκαίρι, υπέγραψε για έναν χρόνο, αλλά απέδειξε πως δεν έχει ξοφλήσει και πως έχει να προσφέρει πολλά ακόμη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Οι «εφοπλιστές» θέλουν να ανανεώσουν από τώρα το συμβόλαιό τους με τον Ετό, μέχρι το καλοκαίρι του 2016, εξασφαλίζοντας μία ποιοτική λύση για την επιθετική τους γραμμή. Ωστόσο, αυτό αναμένεται να γίνει αυτόματα, καθώς στη μεταξύ τους συμφωνία υπάρχει οψιόν ανανέωσης μετά από συγκεκριμένο αριθμό αγώνων, τους οποίους ο Καμερουνέζος θεωρείται δεδομένο πως θα πιάσει. Το θέμα επιβεβαίωσε με κάθε επισημότητα ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Ρομπέρτο Μαρτίνες, ο οποίος δήλωσε:

«Νομίζω πως είναι φυσιολογικό να έχουμε τον Σάμουελ Ετό για έναν χρόνο ακόμη μαζί μας. Υπάρχει οψιόν που προβλέπει την αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου του, μετά από συγκεκριμένο αριθμό αγώνων. Οπότε, αυτό ξα συμβεί από μόνο του. Το μόνο που θέλω από εκείνον, είναι να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο και να περνάει το πνεύμα νικητή στην υπόλοιπη ομάδα. Πάντα πίστευα πως το ελάχιστο που θα έπρεπε να καθίσει στην Έβερτον, ήταν τα δύο χρόνια. Με την απόδοσή του, πιστεύω ότι τα απαιτούμενα παιχνίδια θα καλυφθούν πολύ σύντομα. Όμως η οψιόν δεν είναι αυτό που με απασχολεί. Θέλω να τον βλέπω ευχαριστημένο και να απολαμβάνει κάθε στιγμή του στην ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα