Νέο συμβόλαιο σε Κουρτουά η Τσέλσι!

Την πρόθεσή της να προτείνει νέο συμβόλαιο στον Τιμπό Κουρτουά, εκδήλωσε η διοίκηση της Τσέλσι, προσφέροντας ένα επιπλέον κίνητρο στον Βέλγο τερματοφύλακα.

Ο 22άχρονος διεθνής πορτιέρο επέστρεψε από το τριετή δανεισμό του στην Ατλέτικο Μαδρίτης και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει τη βασική επιλογή του Ζοσέ Μουρίνιο, για την αγωνιστική περίοδο που μόλις ξεκίνησε. Ο Κουρτουά ενημερώθηκε για τα σχέδια των «μπλε», αλλά όπως δήλωσε, ακόμη δεν έχει μπει σε λεπτομέρειες…

«Δεν έχω υπογράψει ακόμη. Είμαι στην αποστολή της Εθνικής Βελγίου, αλλά όταν επιστρέψω στην Αγγλία, είναι πολύ πιθανό να υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο», δήλωσε σχετικά ο Βέλγος. Αναφερόμενος στην… κόντρα με τον Πέτερ Τσεχ για τη μοναδική θέση κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, δήλωσε: «Δεν έχουμε μιλήσει για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Αναγνωρίζω ότι έχει αγωνιστεί για δέκα χρόνια στην ομάδα. Τώρα που παίζω εγώ, σίγουρα δεν θα είναι η καλύτερη κατάσταση για εκείνον. Όμως αυτή η απόφαση ανήκει στα αφεντικά και στον προπονητή. Δουλεύει πολύ σκληρά για να είναι έτοιμος όταν δεν θα μπορώ να αγωνιστώ εγώ, ή αν δεν αποδίδω καλά στο γήπεδο. Δουλεύουμε πολύ καλά μαζί».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα