Νέο συμβόλαιο σε Κουρτουά η Τσέλσι

Σε πρόσωπο της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου τείνει να εξελιχθεί ο Τιμπό Κουρτουά, στον οποίο η Τσέλσι πρότεινε νέο συμβόλαιο, μέχρι το 2018, προκειμένου να τον διατηρήσει στο δυναμικό της.

Ο Βέλγος γκολκίπερ αγωνίζεται δανεικός από του «μπλε» στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Η περίπτωσή του έχει γίνει αρκετά περίπλοκη για τρεις λόγους. Πρώτον, διότι η ομάδα της Μαδρίτης κληρώθηκε στα ημιτελικά του Champions League με την Τσέλσι, γεγονός που έθεσε θέμα για το αν θα αγωνιστεί ο νεαρός πορτιέρο κόντρα στην ομάδα που ανήκει. Δεύτερον, διότι έχει αναπτυχθεί μία ολόκληρη φιλολογία για το αν θα επιστρέψει στο Λονδίνο, ή αν θα παραμείνει στη Μαδρίτη. Τρίτον, διότι το όνομά του ενεπλάκη ως αντάλλαγμα στην ενδεχόμενη μεταγραφή του Ντιέγκο Κόστα από την Ατλέτικο, στην Τσέλσι.

Οι Λονδρέζοι πάντως, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, του πρότειναν νέο συμβόλαιο μέχρι το 2018. Ο Κουρτουά έχει ήδη συμβόλαιο μέχρι το 2016, αλλά όπως φαίνεται οι «μπλε» θέλουν να τον «δέσουν» ακόμη καλύτερα, είτε για να τον χρησιμοποιήσουν ως αντάλλαγμα, είτε γιατί πιστεύουν στην αξία του και τον προορίζουν για αντικαταστάτη του Πέτερ Τσεχ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα