Νέο συμβόλαιο σε Κουτίνιο η Λίβερπουλ

Η πολύ καλή παρουσία του Βραζιλιάνου Φιλίπ Κουτίνιο θα του αποφέρει ένα νέο συμβόλαιο στη Λίβερπουλ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο μάνατζερ των «κόκκινων», Μπρένταν Ρότζερς.

Ο 22άχρονος μέσος έχει εντυπωσιάσει τον προπονητή του με την παρουσία του και τη σταθερότητα στην απόδοσή του. Ο Κουτίνιο αποκτήθηκε από την Ίντερ τον Ιανουάριο του 2013 και κατάφερε να κερδίσει τη φανέλα του βασικού, κάνοντας 46 παιχνίδια με τη Λίβερπουλ. Ο Μπρένταν Ρότζερς πιστεύει πως ο Βραζιλιάνος έχει πολλά να δώσει στο μέλλον και για το λόγο αυτό θέλει να τον «δέσει» στην ομάδα του. Ας δούμε τι δήλωσε:

«Το νέο συμβόλαιο για τον Μουτίνιο είναι μία κίνηση που θέλουμε να ολοκληρώσουμε στη διάρκεια του καλοκαιριού. Είναι όλα υπό έλεγχο. Το θέμα βρίσκεται στη λίστα μας και προχωράμε. Είναι ένας ανεκτίμητος παίκτης και πολύ χρήσιμος για την ομάδα μας. Ήρθε και απέδειξε την ποιότητά του, παρότι ήταν πολύ νεαρός. Τώρα έχει μπροστά του τα καλύτερα χρόνια του σαν ποδοσφαιριστής. Είναι μόλις 22 ετών και πιστεύω πως θα γίνει αναπόσπαστο μέλος της Εθνικής Βραζιλίας στα επόμενα Μουντιάλ. Ελπίζω αυτά τα καλύτερα χρόνια του, να τα περάσει στη Λίβερπουλ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα