Νέο συμβόλαιο σε Σπανούλη

Την επίσπευση των διαδικασιών για την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Βασίλη Σπανούλη αποφάσισε η διοίκηση του μπασκετικού Ολυμπιακού, μετά και τους τελευταίους άθλους του διεθνούς παίκτες στους τελικούς του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Ο ίδιος θέλει να παραμείνει και να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει εισηγηθεί τη διατήρησή του στο ρόστερ, ενώ και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι τον θέλουν σαν τρελοί. Μοιάζει αδύνατο να μη βρεθεί η «χρυσή τομή» και όλα θα ξεκαθαρίσουν στο ραντεβού που θα γίνει άμεσα.

Από εκεί και πέρα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο δεν τίθεται θέμα. Πρίντεζης, Μάντζαρης, Παπαπέτρου, Παπανικολάου και Αγραβάνης έχουν συμβόλαιο και σίγουρα παραμένουν, αποτελώντας ξανά τον εξαιρετικό ελληνικό κορμό της ομάδας, μαζί με τον επίσης δεσμευμένο Ματ Λοτζέσκι. Δεδομένη είναι και η παραμονή του Ντάνιελ Χάκετ, που έχει υπογράψει για 1+1 με δικαίωμα του Ολυμπιακού στην ανανέωση της συμφωνίας. Κλειστό συμβόλαιο (με buy out για το ΝΒΑ) έχει ο Μιλουτίνοφ, που λογικά-αλλά όχι σίγουρα-θα μείνει. Ο βασικός σέντερ της ομάδας θα είναι ο Πάτρικ Γιανγκ, που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ μετά την αποχώρηση του Οθέλο Χάντερ για τη Ρεάλ θα πλαισιωθεί από έναν ακόμη ξένο ψηλό.

Στρόμπερι και Γουόρικ είναι απίθανο να συνεχίσουν στο λιμάνι και προτεραιότητα της ομάδας είναι να βρεθούν κάποια στηρίγματα για τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη, προκειμένου να μην επιβαρύνονται τόσο. Αμφίβολο είναι το μέλλον του Αθηναίου (παρότι έχει συμβόλαιο), ο Τσαϊρέλης δύσκολα θα μείνει, ενώ θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις για τους δανεικούς φέτος Καββαδά και Χριστοδούλου, αλλά και για τους νεαρούς Μουράτο και Τολιόπουλο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα