Νέο συμβόλαιο σε Τζέραρντ η Λίβερπουλ

Νέο συμβόλαιο στον Στίβεν Τζέραρντ ετοιμάζεται να προτείνει η διοίκηση της Λίβερπουλ, μετά από εισήγηση του προπονητή της ομάδας, Μπρένταν Ρότζερς.

Ο διεθνής Άγγλος μέσος απέδειξε και φέτος ότι αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για τους «κόκκινους», γεγονός που του αναγνωρίζεται από τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία. Ο Τζέραρντ έπαιξε σε 31 αγώνες και σημείωσε 13 τέρματα, αποδεικνύοντας ότι όσο περνάει ο καιρός, γίνεται ακόμη καλύτερος.

Ο Τζέραρντ είναι 33 ετών και σε όλη την καριέρα του αγωνίστηκε μόνο στη Λίβερπουλ. Είναι η «σημαία» της ομάδας και κατά πάσα πιθανότητα, θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει στο σύλλογο του λιμανιού. Το συμβόλαιο του διεθνούς ποδοσφαιριστή λήγει το καλοκαίρι του 2015, αλλά ο Μπρένταν Ρότζερς εισηγήθηκε την επέκτασή του, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει την εκτίμηση που τρέφει στο πρόσωπό του…

«Το συμβόλαιο του Στίβεν είναι ένα από τα θέματα που πρέπει να κοιτάξουμε μέσα στο καλοκαίρι. Απομένει ένας χρόνος για τη λήξη του, οπότε πρέπει να το διευθετήσουμε. Πιστεύω πως ο Στίβεν μπορεί να παίξει καλά και μετά το 2015. Είναι ένας παίκτης που πραγματικά έδειξε την ικανότητά του φέτος. Το καλοκαίρι θα είναι μόλις 34 ετών. Κοιτώντας το μέλλον, πιστεύω πως θα εξακολουθήσει να αποτελεί παίκτη – κλειδί για το ρόστερ μας. Φέτος έπαιξε σε μία νέα θέση και παρόλα αυτά, ήταν εξαιρετικός. Η εξυπνάδα του στο παιχνίδι είναι ενδεικτική. Κάθε μέρα που περνούσε, βελτιωνόταν όλο και περισσότερο. Ήταν εξαιρετικός σαν αρχηγός και σαν παίκτης και ελπίζω να συνεχιστεί αυτό και στο μέλλον. Ο Στίβεν έχει πολλά να προσφέρει και τον θέλω να είναι δίπλα μου και να αποδίδει στο γήπεδο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα