«Νίκες ως το τέλος και βλέπουμε…»

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ, τη συνέχεια του πρωταθλήματος και την εντυπωσιακή επιστροφή του στα γκολ μίλησε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με τον «Δικέφαλο του Βορρά», Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός επιθετικός του «τριφυλλιού» έκανε δηλώσεις στο «Sport24.gr», δηλώνοντας, μεταξύ άλλων και την απογοήτευσή του για την αφαίρεση των τριών βαθμών εξαιτίας των επεισοδίων στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πιο αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν σημαντική νίκη, ήταν κρίμα που τους αφήσαμε να βάλουν τρία γκολ αλλά το τρίτο ήταν όταν το παιχνίδι είχε ουσιαστικά τελειώσει. Ήταν καλό ματς, πετύχαμε τέσσερα γκολ κόντρα σε μια καλή ομάδα και σε ένα δύσκολο ματς που έγινε χωρίς τους οπαδούς μας και ήταν σημαντικό που πήραμε τη νίκη και είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς.

Φυσικά και ακούγαμε τους οπαδούς. Ήταν παράξενο το συναίσθημα γιατί τους άκουγες αλλά δεν τους έβλεπες. Είμαστε χαρούμενοι για την στήριξη τους και ευχαριστημένοι που κερδίσαμε. Μας βοήθησαν και αυτοί με την παρουσία τους έξω από το γήπεδο. Ήταν κάτι όμορφο.

Ήταν όμορφο που σκόραρα. Είχα κάποια παιχνίδια που δεν σκόραρα. Όπως έχω πει όμως πάντα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και θεωρώ ότι έχω βοηθήσει την ομάδα και σε άλλα παιχνίδια που δεν έχω πετύχει κάποιο γκολ. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα αλλά περισσότερο που κερδίσαμε γιατί ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι.

Την ημέρα που μάθαμε την απόφαση για την αφαίρεση των βαθμών, ήμασταν όλοι απογοητευμένοι. Νοιώθαμε άδειοι επειδή ξέραμε ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και πήραμε δίκαια τους τρεις βαθμούς. Όλοι ήταν απογοητευμένοι εκείνο το διάστημα. Πρέπει όμως να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε μα παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και με νίκες στα ματς που απομένουν. Σήμερα ξεκινήσαμε καλά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.

Εμείς ξέρουμε ότι έχουμε καλή ομάδα και ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές κερδίζεις, κάποιες χάνεις. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε αυτά τα δυο παιχνίδια και θεωρώ ότι πρέπει να συνεχίσουμε κόντρα σε κάθε ομάδα να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο. Να κάνουμε νίκες ως το τέλος και να δούμε τι θα γίνει τον Μάιο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα