Νίκησε η αστοχία!

«Κουλουράκια έπλασαν» Παναθηναϊκός και Ατρόμητος στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Το 0-0 δεν επιτρέπει σε κάποια ομάδα να θεωρείται φαβορί, αφού ο Ατρόμητος ναι μεν δεν έχασε, αλλά οι «πράσινοι» χρειάζονται μία ισοπαλία με γκολ στο Περιστέρι για να προκριθούν.

Στο παιχνίδι χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες κι από τις δύο ομάδες και το τελικό αποτέλεσμα δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα του αγώνα, ωστόσο η ισοπαλία ήταν δικαιότατη. Μέγα κέρδος για τον Παναθηναϊκό το γεγονός ότι ένα ακόμη νέο του απόκτημα, ο πιτσιρικάς Εβαντζελίστα, αγωνίστηκε λες και έπαιζε χρόνια στον ΠΑΟ, ενώ προφανώς και ο Ατρόμητος βρήκε κερδισμένος, αφού έκανε μία εξαιρετική εκτός έδρας εμφάνιση κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο και έμεινε εντός διεκδίκησης της πρόκρισης.

Ο διαιτητής Στυλιάρας – που τόσος ντόρος έγινε με την πρωινή επίσκεψή του στην ΕΠΟ- διέκοψε στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι για ένα λεπτό λόγω υβριστικών συνθημάτων, υποχρεώνοντας την «πράσινη» ΠΑΕ σε σωρεία προειδοποιήσεων για οριστική διακοπή μέσω των μεγάφωνων εκείνη τη στιγμή, αλλά και στην ανάπαυλα! Στο 87’ απέβαλε τον Κουτρουμπή του Παναθηναϊκού για χτύπημα στον Κεϊτά.

ΠΑΟ: Στιλ, Μέστο, Κουτρουμπής, Τελάντερ, Πράνιτς, Ζέκα, Εσιέν (61’ Εβαντζελίστα), Αμπέντ (84’ Λαγός), Μπουμάλ, Καλτσάς (62’ Κλωναρίδης), Πέτριτς
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μπάρκας, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Ουσέρο, Στόιτσεφ (85’ Λημνιός), Κεϊτά, Ουμπίδες, Ναπολεόνι (89’ Λε Ταλέκ), Παπαδόπουλος (73’ Μπρίτο)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα