Νίκησε και ελπίζει ο Εργοτέλης στη Βέροια!

Σπουδαία νίκη, με σκορ 1-0, αλλά με πολλά… ερωτηματικά πέτυχε η ομάδα του Εργοτέλη στη Βέροια, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η ομάδα της Κρήτης θα ήταν «καταδικασμένη» σε περίπτωση που γνώριζε μία ακόμη ήττα, αλλά τελικά κατάφερε να αποσπάσει τους τρεις βαθμούς και να ανανεώσει τις ελπίδες της στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι είναι σχετικά αδιάφοροι βαθμολογικά, καθώς δεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό, ενώ οι ελπίδες τους να κυνηγήσουν την έξοδο στην Ευρώπη, είναι μηδαμινές.

Η Βέροια παρουσίασει την εικόνα μίας ομάδας δίχως κίνητρο και στόχο, παρ’ ότι είχε την κατοχή της μπάλας. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το «χρυσό» τέρμα τους στο 14’, με τον Γκοργκς και για 80 λεπτά διατήρησαν το απαραβίαστο στην εστία τους, πετυχαίνοντας μία σημαντική νίκη. Στο 76’, μάλιστα, έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, αλλά ο Ολαϊτάν σημάδεψε το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Λιαχούδης, με βοηθούς τους Ιορδάνη Δημητριάδη και Δήμο Αναστόπουλο. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Βεργώνης, Καλί, Ραούλ Μπράβο και Καζναφέρης.

ΒΕΡΟΙΑ: Τζινάρ, Καλί, Ραούλ Μπράβο, Βέρτζος, Νέτο, Βεργώνης (78’ Μπαργκάν), Βάσκες (66’ Τάτος), Ντουμίτρου, Πέρεζ, Καλτσάς, Καμπόρα (59’ Ναζλίδης)
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Σαράνοφ, Πίτσος, Ρέντζας, Καζναφέρης, Σολάρι (75’ Τζίλας), Χαλκιαδάκης (65’ Ολαϊτάν), Γκέντσογλου (85’ Χαντί), Ούλα, Λουβιόν, Κοζορώνης, Γκοργκς

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα