Νίκη για τον Παναιτωλικό, 2-0 τον Ηρακλή

Ο Ηρακλής δεν κατάφερε να αποσπάσει δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα για να εξαργυρώσει τη νίκη επί του ΠΑΣ, αφού έχασε από τον Παναιτωλικό με 2-0 στο Αγρίνιο το απόγευμα της Κυριακής. Η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη ήταν καλύτερη στο πρώτο μισάωρο του αγώνα, ενώ στη συνέχεια κατάφερε μάλλον ανορθόδοξα να κρατήσει και να διευρύνει το αποτέλεσμα.

Το πρώτο γκολ σημειώθηκε στο 19’ όταν ο Χαντάκιας έκανε την μπαλιά ακριβείας στον Κλέσιο ο οποίος την εκμεταλλεύτηκε και με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, αλλά το 1-0 δεν άλλαξε, με αποτέλεσμα στην επανάληψη ο Ηρακλής να μπει αποφασισμένος για την ισοφάριση και οι Αγρινιώτες με στόχο να κρατήσουν το σκορ. Τελικά το σκοπό τους το πέτυχαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μάλιστα στο 85΄με τον συνήθη ύποπτο Μαρκόφσκι – έπειτα από ασίστ Κλέσιο σε αντεπίθεση –διαμόρφωσαν το τελικό 2-0. Ο κορυφαίος των νικητών, Μπάουκε Κλέσιο από τη Μοζαμβίκη, είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ : Kυριακίδης, Κούσας, Τομανέ (68’ Μαρκόφσκι), Κλέσιο, Φερέιρα (68’ Καμαβουάκα), Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Τσοκάνης, Μύγας, Χαντάκιας, Ουάρντα (76’ Λεντέσμα).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Σαραμάντας, Στάμου (59’ Αγγελόπουλος), Μοντέιρο, Ιντζόγλου, Περόνε, Πασάς (46’ Λεοζίνιο), Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Κούρος (80’ Λάμπρου).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα