Νίκη ΣΥΡΙΖΑ με εφικτή αυτοδυναμία «βλέπει» ο Παππάς

Νίκη ΣΥΡΙΖΑ με καθαρή διαφορά βλέπει για την εκλογική μάχη της Κυριακής ο Νίκος Παππάς. Ο πρώην υπουργός Επικρατείας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega, τόνισε πως: «Νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα είναι μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με καθαρή διαφορά» και πρόσθεσε «Θέλουμε να είμαστε τόσο ισχυροί ούτως ώστε να μην μας έχει κανένας και τα δύο χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη».

Παράλληλα ο κ. Παππάς εκτίμησε πως ο στόχος της αυτοδυναμίας είναι εφικτός για τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Αυτός είναι ο στόχος μας. Νομίζω ότι μπορούμε να τον κατακτήσουμε κι αν δεν τον κατακτήσουμε θα είμαστε τόσο κοντά ούτως ώστε κανένας να μη μπορεί να πάρει την ευθύνη να σύρει τη χώρα σε νέες εκλογές».

Ακόμη εξέφρασε την πεποίθηση πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι στη Βουλή και το πιθανότερο θα είναι να επαναληφθεί ο κυβερνητικός συνασπισμός της προηγούμενης περιόδου.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι σε κάθε περίπτωση η χώρα θα κυβερνηθεί, ενώ επανέλαβε την άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ.

Ερωτηθείς σχετικά με τον ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση είπε ότι θα καταργηθεί. «Είναι σαφές, το έχουμε ζητήσει από την προηγούμενη Δευτέρα», ανέφερε,

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα