Νίκη 1-0 επί της Κορόνια Κιέλτσε η ΑΕΚ

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Όμοιο πρόσωπο με αυτό που έδειξε κόντρα στην Καρπάτι ήταν αυτό που παρουσίασε η ΑΕΚ με αντίπαλο την Κορόνα Κιέλτσε στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της στην Πολωνία, στο οποίο επικράτησε 1-0. Η Ένωση σε σχέση με πέρσι τέτοια εποχή δείχνει να φτάνει με χαρακτηριστικότερη άνεση στην αντίπαλη περιοχή, ενώ είναι βελτιωμένη και στο πρέσινγκ, αλλά πάσχει ακόμη στην αποτελεσματικότητα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έπαιξε 4-2-3-1 με «δεκάρι» τον Μάνταλο, όμως μετά το μισάωρο το «γύρισε» σε 4-4-1-1 μεταφέροντας τον Μάνταλο στα άκρα, με τον Κλωναρίδη δεύτερο επιθετικό. Στο τελευταίο 25λεπτο δοκίμασε και το 4-3-3 με Γιόχανσον «κόφτη» και τους νεαρούς Γαλανόπουλο και Μπάμπη εσωτερικά χαφ.

Μέχρι στιγμής στα δύο πρώτα φιλικά ο προπονητής της Ένωσης δείχνει να έχει ως βάση την τετράδα στην άμυνα και τα δύο αμυντικά χαφ (με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά με την Κέλτσε) και από εκεί και έπειτα ψάχνει κάθε δυνατή αξιοποίηση των μεσοεπιθετικών!

Ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποίησε τους 22 ποδοσφαιριστές του ο Ισπανός τεχνικός:

Ανέστης, Γκάλο (46’ Μπακάκης), Βινίσιους (46’ Λόπες), Τσιγκρίνσκι (87’ Γιαννούτοσς), Τζανετόπουλος (46’ Τσόσιτς), Σιμόες (23’ Γαλανόπουλος – 80’ Αλμέιδα), Αϊντάρεβιτς (46’ Γιόχανσον), Κλωναρίδης (67’ Μπάμπης), Μάνταλος (62’ Βλαχομήτρος), Τσίστασον (46’ Χριστοδουλόπουλος), Γιακουμάκης (46’ Λιβάγια)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα