Νίκος Ανδρουλάκης: “Eιδικά ο κ. Τσίπρας δεν θα αντιμετωπίζει περιφρονητικά την Κεντροαριστερά”

«Ποιοι βάζουν τα διλήμματα Αριστεράς – Δεξιάς; Αυτοί που συγκυβερνούν με τον Καμμένο; Ας τελειώνουμε κάποια στιγμή με τα παραμύθια». Αυτό τονίζει σε αιχμηρή παρέμβασή του στο ραδιόφωνο 24/7 ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Νίκος Ανδρουλάκης. Αναφερόμενος στις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά αναφέρει:

«Όταν ο κ. Τσίπρας έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στην Κεντροαριστερά και στην Ακροδεξιά επέλεξε την… Ακροδεξιά του κυρίου Καμμένου. Και μάλιστα δύο φορές. Είναι υποκριτικό να βάζει σήμερα ανάλογα διλήμματα στον οποιονδήποτε. Η δική μας δουλειά είναι να δυναμώσουμε την παράταξη ώστε να μην μας αντιμετωπίζει κανένας, ειδικά ο κ. Τσίπρας με αυτόν τον περιφρονητικό τρόπο.

Η χώρα έχει ανάγκη ένα κόμμα που θα βάλει τέλος στη δημαγωγία και το πελατειακό κράτος».

Για την εκλογική διαδικασία του νέου φορέα ο κ. Ανδρουλάκης προτείνει τη διεξαγωγή δύο debate: Ενός στις αρχές Οκτωβρίου κι ενός προς το τέλος της διαδικασίας «ώστε να τοποθετηθούν οι υποψήφιοι, να εξηγήσουν το όραμα τους για τη χώρα και για την παράταξη. Ενδιάμεσα, έτσι ώστε να δώσουμε και ένα μήνυμα ενότητας, πρέπει να διεξαχθούν πέντε δημόσιες συζητήσεις με τους πολίτες, σε ισάριθμες πόλεις της χώρας, με την παρουσία όλων των υποψηφίων».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα