Νίκος Βέρτης: Νιώθει στοχοποιημένος από τους ληστές;

Οι ληστείες διαδέχτηκαν η μία την άλλη και πολλοί άφησαν να ενωθεί ότι έγιναν με προμελετημένο σχέδιο κατά του τραγουδιστή.

Μετά και την εισβολή στο σπίτι του, όπου του απέσπασαν το χρηματοκιβώτιό του, χρήματα και κοσμήματα αξίας, αλλά και την κλοπή του πολυτελές τζιπ του, κάποιοι έκαναν λόγω για οργανωμένες ληστείες κατά του Νίκου Βέρτη. Μιλώντας για πρώτη φορά ο τραγουδιστής για τα όσα βίωσε, ξεκαθάρισε στις «Ειδήσεις» πώς δεν τον έχουν στοχοποιημένο αλλά άτυχες στιγμές που θα μπορούσαν να συμβούν στον καθένα.

«Δεν είμαι ο μόνος που έχει πέσει θύμα κλοπής. Πολλοί άνθρωποι είχαν την ίδια τύχη-ατυχία με μένα… Κακή συγκυρία ήταν θα έλεγα», δήλωσε ο Νίκος Βέρτης. Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις οικονομικές του απολαβές.

«Δουλεύω σκληρά, δεν αφήνω τίποτα στην τύχη του και καταθέτω στη δουλειά μου την ψυχή και την αλήθεια μου. Συμμερίζομαι τις ανάγκες του κόσμου και μη νομίζεις ότι αυτό δεν αντανακλά και σε μας. Είναι οι φίλοι μας, οι γείτονες μας… Όμως ο καθένας μας δείχνει την ευαισθησία του με τον δικό του τρόπο και δεν είναι απαραίτητο να δημοσιοποιείται. Ξεκίνησα από το μείον 10 οικονομικά και δεν φοβάμαι τίποτα. Μόνο υγεία εύχομαι…», εξήγησε χαρακτηριστικά.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα