Νίκος Νικολόπουλος: «Στη Θεσσαλονίκη ο λαός ξεπέρασε τις ηγεσίες του»

Ο ανεξάρτητος βουλευτής σχολίασε τα του συλλαλητηρίου λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «μια χούφτα "ανώνυμοι" και "ταπεινοί" έδειξαν τι μπορεί να γίνει όταν απηχούν τα αισθήματα των Ελλήνων. Και πόσο γρήγορα μπορεί να θάψει η ιστορία τους "επώνυμους" και τους "καμπόσους"».

«Το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ήταν μια μεγάλη νίκη του λαού και μια μεγάλη ήττα της κομματοκρατίας στην Ελλάδα. Έλληνες από όλα τα πλάτη και τα μήκη της χώρας διατράνωσαν το αυτονόητο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και υπερασπίστηκαν την εθνική μας ταυτότητα. Και όλα αυτά έγιναν χωρίς κόμματα, χωρίς οικονομικές χορηγίες, χωρίς τα κανάλια, με τους πολιτικούς και πνευματικούς ηγέτες να απέχουν.

»Και αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη ισχύ στο συλλαλητήριο και στέλνει πολύ πιο ισχυρό μήνυμα σε όσους απεργάζονται τη νέα βαλκανική σούπα σε βάρος των λαών και με παραχάραξη της ιστορίας: Οι Έλληνες είναι εδώ, όρθιοι και ενωμένοι. Θα τους βρείτε μπροστά σας!».

Αυτά δήλωσε μετά το τέλος του συλλαλητηρίου ο ανεξάρτητος βουλευτής και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας, Νίκος Νικολόπουλος, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για την μεγάλη απόσταση, που όπως λέει χωρίζει σήμερα την ελληνική κοινωνία από την μεγάλη πλειοψηφία των πολιτικών και των κομμάτων.

«Οι άμοιροι και μοιραίοι της Ελληνικής πολιτικής σκηνής που παριστάνουν τους ηγέτες, ακόμα δεν καταλαβαίνουν το μέγεθος της… ανυπαρξίας τους και της ανικανότητας να εκπροσωπούν αυτό τον πολύπαθο αλλά περήφανο λαό;

»Δεν αντιλαμβάνονται ότι ήταν ντροπή, ούτε οι βουλευτές Θεσσαλονίκης να μην δώσουν το παρών ή οι βουλευτές που εμφανίστηκαν να προσπαθούν να… κρυφτούν στα πέριξ; Και καλά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά οι βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που ήσαν; Άκουσαν τους… “σοφούς” του Μητσοτάκη, ο οποίος φοβάται μην χάσει την εύνοια των ισχυρών του κόσμου και δεν καταλαβαίνει, ότι οι ισχυροί φοβούνται τους Έλληνες αλλά και ότι δεν υφίσταται πολιτικός κόντρα στη θέληση του λαού;

»Χθες στη Θεσσαλονίκη ο λαός ξεπέρασε τις ηγεσίες του. Μια χούφτα “ανώνυμοι” και “ταπεινοί” έδειξαν τι μπορεί να γίνει όταν απηχούν τα αισθήματα των Ελλήνων. Και πόσο γρήγορα μπορεί να θάψει η ιστορία τους “επώνυμους” και τους “καμπόσους”.  Αυτοί με τις… ευλύγιστες μέσες ας λουφάξουν πάλι στις τρύπες τους. Αυτή τη μάχη τη δίνουν και πάλι οι πολλοί αθώοι και περήφανοι. Και αυτοί θα την κερδίσουν.

Για την Μακεδονία και την Ελλάδα!».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα