Νίκος Στράτος: «Τελειώνει η περιπέτεια, φτιάχνουμε γήπεδο!»

 

 

Συναντήσεις, επιτροπές, διαβουλεύσεις… Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει κουραστεί. Περιμένει τη μέρα που η μπουλντόζα θα μπει στο χωράφι που ανήκει στην Αθλητική Ένωση Κωνσταντινούπολης από το 1930 και θα σηματοδοτήσει την έναρξη των εργασιών. Μία μπουλντόζα που όλο μαρσάρει και ποτέ δεν παίρνει μπροστά.

Ο Νίκος Στράτος είναι ο γενικός διευθυντής της εταιρίας «Δικέφαλος 1924» που έχει αναλάβει την ευθύνη της περαίωσης του έργου. Με τις δηλώσεις του μοίρασε κάποια χαμόγελα αισιοδοξίας στους φίλους της Ένωσης που ανυπομονούν για την επιστροφή στο «σπίτι» τους, αλλά και στους νεότερους που δεν έχουν ζήσει τη «θαλπωρή» της Νέας Φιλαδέλφειας και την αίσθηση ανωτερότητας που αισθανόταν ο κόσμος στο κατάμεστο γήπεδο ακόμη κι όταν υποδεχόταν ομάδες όπως η Ίντερ, η Πόρτο, η Ρεάλ και η Μίλαν…

«Νομίζω ότι φθάνουμε στο τέλος της περιπέτειας, για να στηθεί το εργοτάξιο. Το δόγμα όλων όσων εργάζονται για αυτό τον σκοπό ταυτίζεται με τον οραματιστή του έργου, κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, που είπε ότι “η Α.Ε.Κ. χωρίς δικό της γήπεδο δεν έχει μέλλον”. Εκτιμώ ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο των οπαδών μας, που το μόνο που ζητάνε είναι να γίνει το γήπεδο», ήταν τα λόγια του Νίκου Στράτου, ο οποίος επίσης είπε: «Όλα τα δίκια είναι με το μέρος μας και δεν το αρνείται πλέον κανείς. Το Σωματείο Α.Ε.Κ. είναι ιδιοκτήτης του οικοπέδου εδώ και ενενήντα χρόνια. Μέχρι το 2003 είχαμε το γήπεδό μας. Το 2014 ψηφίσθηκε από την Βουλή των Ελλήνων ένας νόμος που περιγράφει με λεπτομέρεια πως θα πρέπει να γίνει το νέο Γήπεδό μας. Το 2015 έχομε την απόφαση της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας που δικαιώνει την Α.Ε.Κ. και την ΔΙΚΕΦΑΛΟ και θωρακίζει και νομικά την κατασκευή. Όλα τυπικά και νόμιμα. Σ’ όσες επιτροπές και να πάνε οι μηχανικοί μας, με επικεφαλής τον κ. Ανδριόπουλο δεν θα κουράζονται να κάνουν αναλύσεις με επιστημονικό τρόπο με τις μελέτες που έχουν συνταχθεί για όλα τα θέματα και να δίνουν απαντήσεις σε όλες τις απορίες και ερωτήσεις, με καρτερικότητα, υπομονή και πολιτισμένα. Είναι αλήθεια ότι περνάμε από ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ αλλά επειδή το δίκαιο είναι με το μέρος της Α.Ε.Κ. δεν θα κουραστούμε να δίνουμε απαντήσεις σε όλους τους θεσμικούς παράγοντες. Θα είμαστε παντού όπου μας ζητηθεί».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα