Νίνης, η «βόμβα» του Ιανουαρίου για ΠΑΟ!

Κάτι η ανάγκη του Παναθηναϊκού να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του, κάτι η… απότομη προσγείωση του Σωτήρη Νίνη στην… πραγματικότητα, δημιούργησαν τις συνθήκες για την έναρξη μίας νέας περιόδου συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι «πράσινοι» είχαν ξεκινήσει επαφές με τον διεθνή μέσο, ο οποίος αναδείχθηκε από την ακαδημία του συλλόγου, από το καλοκαίρι. Πριν λίγους μήνες ωστόσο, δεν επιτεύχθηκε συμφωνία, καθώς ο Νίνης προέβαλλε αξιώσεις… Premier League για το συμβόλαιό του. Ο Παναθηναϊκός, φυσικά, δεν ήταν σε θέση να τον καλύψει και κάπου εκεί ολοκληρώθηκε η σεμνή τελετή των συζητήσεων.

Πριν λίγο καιρό όμως, οι δύο πλευρές άρχισαν να προσεγγίζουν η μία την άλλη. Oι συζητήσεις επανήλθαν δυναμικά και πλέον επιτεύχθη η συμφωνία και η επιστροφή του Σωτήρη Νίνη στην «πράσινη» οικογένεια είναι γεγονός!

Βέβαια, για να καταλήξουμε στην επανασύνδεση, έπρεπε να ξεπεραστούν ορισμένα εμπόδια. Όπως οι ενδοιασμοί ορισμένων παραγόντων, οι οποίοι δεν έχουν λησμονήσει τη συμπεριφορά του διεθνούς ποδοσφαιριστή, όπως και την επιλογή του να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και να προβεί σε διάφορες δηλώσεις κατά την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη.

Όπως και να έχει, βρέθηκε λύση στο οικονομικό και η εξέλιξη της υπόθεσης πήρε θετική τροπή. Μάλιστα, η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την επιστροφή του διεθνή μεσοεπιθετικού στην ομάδα που τον ανέδειξε. «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Σωτήρη Νίνη. Ο διεθνής μέσος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας για τα επόμενα δυόμισι χρόνια και τον καλωσορίζουμε», αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρνάω στον Παναθηναϊκό, στο “σπίτι” μου. “Διψάω” να αγωνιστώ ξανά μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχει θέσει ο Παναθηναϊκός. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύθηκαν και πάλι, δίνοντας μου την δυνατότητα να παίξω ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο», ήταν τα πρώτα λόγια του Νίνη, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

410P_10

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα