Νίνης και Μαυρίας αλλάζουν το σκηνικό!

Ο Γιάννης Αναστασίου μπορεί, πλέον, να… κάνει παιχνίδι στην τακτική του, καθώς τόσο ο Χάρης Μαυρίας, όσο και ο Σωτήρης Νίνης, μπήκαν στον ρυθμό λειτουργίας της ομάδας, προσφέροντας λύσεις στην κρισιμότερη καμπή του πρωταθλήματος.

Ο Χάρης Μαυρίας ξεκίνησε βασικός κόντρα στον ΟΦΗ και προκάλεσε ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε από τον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος ανέλαβε δράση και σήκωσε στους ώμους του ένα ικανό βάρος των επιθετικών ενεργειών του «τριφυλλιού», συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ανατροπή του αποτελέσματος και στην επίτευξη της νίκης επί του κρητικού συλλόγου.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» ακριβώς αυτό ευελπιστούσε από την προσθήκη των δύο διεθνών παικτών στο ρόστερ της ομάδας. Ο πλουραλισμός τον οποίο παρουσιάζει ο τρόπος ανάπτυξης των «πράσινων» αποτελεί και το μεγάλο «όπλο» των «πράσινων» για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Την ίδια στιγμή, ο κόσμος έχει ενεργοποιηθεί στον μέγιστο βαθμό ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό και όπως ανακοίνωσε επισήμως η ΠΑΕ, τα εισιτήρια για το ντέρμπι εξαντλήθηκαν. Με Sold out στην εξέδρα, το πάθος στο μέγιστο και το κίνητρο στο ζενίθ, ο Παναθηναϊκός καλείται να ανατρέψει μία κατάσταση και να επιδιώξει το… αδιανόητο στο ξεκίνημα της σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα