Νίνης και πάλι στο προσκήνιο για ΠΑΟ!

Σωτήρης Νίνης… η επιστροφή! Το όνομα του διεθνούς Έλληνα μέσου βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, μετά την αρνητική τροπή που δείχνει να παίρνει η περίπτωση του Αχμέντ Αμπέντ από τη Νιούκαστλ!

Ο 24άχρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, καθώς η τεχνική ηγεσία της Πάρμα δεν τον υπολογίζει στα άμεσα πλάνα της. Ο διεθνής παίκτης παραχωρείται εκ νέου δανεικός, γεγονός που θέλει να αξιοποιήσει ο Παναθηναϊκός και να τον επανεντάξει στο δυναμικό του. Η περυσινή χρονιά του Νίνη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, παρόλα αυτά όμως, στο «τριφύλλι» γνωρίζουν το ταλέντο και τις ικανότητές του, όπως γνωρίζουν ότι θα προκαλέσει ενθουσιασμό στον κόσμο, που δεν έπαψε ποτέ να τον αγαπά και να τον στηρίζει.

Τα προβλήματα πάντως – και – στην περίπτωσή του δεν είναι λίγα και έχουν να κάνουν με οικονομικής φύσης θέματα. Το συμβόλαιο του Νίνη στην Πάρμα αγγίζει τα 700 χιλιάρικα το χρόνο. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να το καλύψει ούτε κατά διάνοια. Για το λόγο αυτό θα προτείνει να μοιραστεί το ποσό με τους Ιταλούς. Επίσης, ο διεθνής παίκτης ψάχνει κάτι καλό εκτός Ελλάδας. Εφόσον το αμέσως επόμενο διάστημα δεν το βρει, θα στραφεί προς τον Παναθηναϊκό.

Όλα αυτά, τη στιγμή που η περίπτωση του Αχμέντ Αμπέντ δείχνει να «ναυαγεί» οριστικά. Η Νιούκαστλ δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση των 300 χιλιάδων ευρώ για δανεισμό του ποδοσφαιριστή, ενώ εξυπακούεται πως οι «πράσινοι» δεν διαθέτουν τα κεφάλαια, ώστε να τον αγοράσουν με ελεύθερη μεταγραφή.

Τα μεταγραφικά του «τριφυλλιού», όμως, δεν τελειώνουν εδώ. Το νέο όνομα που προστέθηκε στη λίστα των υποψηφίων να έρθουν στην ομάδα της Αθήνας, είναι το… παλιό φλερτ, Ούγκο Βιέιρα, ο οποίος είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό επί εποχής Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο περιφερειακός επιθετικός ανήκει στην Μπράγκα και πέρυσι αγωνίστηκε στην Ζιλ Βιθέντε ως δανεικός. Ο Πορτογάλος παραχωρείται εκ νέου δανεικός και θεωρείται μία πολύ καλή λύση για το κενό που παρουσιάζει η ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα