«Νίπτει τα χείρας του» ο Υφυπουργός

Δεν είναι δική του η ευθύνη, αυτό είναι βέβαιο. Τούτο, όμως, δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να έχει λόγο. Δυστυχώς τις τελευταίες ώρες διακρίνουμε παλινωδίες με υπεύθυνο τον Κουτσοκούμνη και τα αφεντικά του (Ινφαντίνο και Θεοδωρίδης) και με θύμα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μία σταματά, μία ξεκινά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ήταν ο πρώτος ο οποίος έσπευσε να σιγοντάρει την απόφαση διακοπής των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων της χώρας μετά τη φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα. Ο Γιώργος Βασιλειάδης, όμως, τώρα που γίνονται ενέργειες επανέναρξης του πρωταθλήματος, πρέπει να επέμβει και να ζητήσει από τη FIFA να του αποδείξει ότι υπάρχουν όλες οι εγγυήσεις για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Αντ’ αυτού, «νίπτει τας χείρας του» και είναι αόρατος. Ναι μεν δεν έδωσε αυτός τη διαταγή – όπως ορισμένοι έγραψαν – αλλά αυτό δε σημαίνει πως δικαιούται να κρύβεται, παρά το ότι έχει δηλώσει κατ’ εξακολούθηση πως δεν είναι Υφυπουργός Ποδοσφαίρου, αλλά Αθλητισμού.

Αυτή τη στιγμή το ποδόσφαιρο είναι στο επίκεντρο και δεν είναι τυχαία η επίσκεψή του στο «Γ. Καραϊσκάκης» μαζί με τον πρωθυπουργό. Οι ενέργειες εντυπωσιασμού, όμως, δεν προσφέρουν κάτι επί της ουσίας. Ο κύριος Βασιλειάδης πρέπει να επέμβει ουσιαστικά και να μην επιτρέπει το ποδόσφαιρό μας να διασύρεται. Ήταν δεν ήταν σωστές οι πρακτικές του Σταύρου Κοντονή, τώρα εκείνος κινεί τα νήματα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα