«Ναι» από Ιμπάρμπο, στο τραπέζι με Κάλιαρι

Κοντά στην πραγματοποίηση μίας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον διεθνή Κολομβιανό επιθετικό, Βίκτορ Ιμπάρμπο και απομένει να βρεθεί η «χρυσή τομή» με την Κάλιαρι.

Ο 26χρονος άσος φαίνεται πως έχει δεχθεί την πρόταση του αθηναϊκού συλλόγου, κάτι που προκύπτει και από τις δηλώσεις του ατζέντη του, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη», λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Υπάρχουν συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, αλλά ακόμα δεν υπάρχει τίποτα οριστικό. Όλα εξαρτώνται από την Κάλιαρι. Με αυτή πρέπει τα βρει ο Παναθηναϊκός. Αν γίνει αυτό, τότε όλα τα υπόλοιπα θα είναι πιο εύκολα. Αυτό μόνο μπορώ να πω προς το παρόν».

Ο Ιμπάρμπο προορίζεται για αντικαταστάτης του Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί το καλοκαίρι, είτε κατά τη διάρκεια του Euro 2016, είτε μετά την ολοκλήρωσή του. Ο Σουηδός άσος κοστολογείται από τους «πράσινους» με το ποσό των 10 εκατ. ευρώ και απ’ ότι φαίνεται, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωσή του από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα