«Ναι» ο Παναθηναϊκός, «όχι» ο Καπίνο!

Η ελπίδα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού να βρεθεί λύση στο οικονομικό αδιέξοδο και να ξεκινήσει η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού, δεν δικαιώθηκε, καθώς ο Στέφανος Καπίνο δεν τα βρήκε με τους Πορτογάλους της Σπόρτινγκ και επέστρεψε με άδεια χέρια στην Ελλάδα!

Ο διεθνής τερματοφύλακας των «πράσινων» παραμένει στο δυναμικό της ομάδας, μέχρι νεωτέρας. Η πρόταση των 2.5 εκατομμυρίων που κατέθεσε η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας ικανοποίησε τη διοίκηση του «τριφυλλιού», η οποία απάντησε θετικά. Εκείνος που δεν ικανοποιήθηκε, όπως φάνηκε, ήταν ο Στέφανος Καπίνο, ο οποίος ταξίδεψε στην Πορτογαλία την Τρίτη (8/7) το πρωί και το μεσημέρι επέστρεψε, αφού πρώτα είχε απορρίψει την ομάδα της Ιβηρικής χερσονήσου.

Ο Καπίνο ζήτησε να του διασφαλιστεί ότι θα είναι βασικός, ενώ θεωρούσε και λίγα τα χρήματα που του πρόσφεραν, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο. Ο νεαρός τερματοφύλακας γνωρίζει για το ενδιαφέρον και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων και όπως φαίνεται, είναι διατεθειμένος να περιμένει την κατάλληλη πρόταση. Παρά το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις, οι Πορτογάλοι δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να επανέλθουν με νέα πρόταση για τον ποδοσφαιριστή των «πράσινων», ενώ και ο Καπίνο δεν απέκλεισε την πιθανότητα να συνεχίσει την καριέρα του στην πορτογαλική ομάδα.

Όσον αφορά στη διοίκηση του «τριφυλλιού», η προσδοκία της ανεύρεσης λύσης στο οικονομικό αδιέξοδο που έχει περιέλθει η ομάδα και το οποίο αποτελεί τροχοπέδη στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού, διαψεύστηκε, τουλάχιστον στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα