Ναι ρε ΠΑΟΚ, 1-2 τη Σλόβαν και προβάδισμα πρόκρισης!

Δύο γκολ από τον Κλάους Αθανασιάδη και τέζα οι Τσέχοι της Σλόβαν! Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Λίμπερετς γλίτωσαν από τον «ιό του Αζερμπαϊτζάν», αλλά την πάτησαν από τον αρχηγό του ΠΑΟΚ που με δύο γκολ οδήγησε στην ανατροπή την ομάδα του που έχανε από το πρώτο λεπτό με 1-0, αλλά τελικά πήρε τη νίκη.
Οι Τσέχοι δεν έδειξαν επηρεασμένοι από την ταλαιπωρία των προηγούμενων ημερών και άνοιξαν το σκορ στην πρώτη τους προσπάθεια στο 46ο δευτερόλεπτο με τον Κομλιτσένκο. Δεύτερο σερί ματς στην Ευρώπη που η Σλόβαν βάζει γκολ στο πρώτο λεπτό! Ο ΠΑΟΚ, ευτυχώς, αντέδρασε γρήγορα και ισοφάρισε στο 10’ με πέναλτι του Κλάους, το οποίο κέρδισε ο Ροντρίγκες.
Το ματς κρίθηκε στο πεντάλεπτο 76’ – 82’. Στην πρώτη περίπτωση ο σκόρερ των Τσέχων, Κομλιτσένκο, σημάδεψε το δοκάρι και δεν κατόρθωσε να πετύχει το δεύτερό του γκολ, αλλά το κατάφερε στο 82’ ο Αθανασιάδης με καρφωτή κεφαλιά για να χαρίσει τη μεγάλη νίκη στο Δικέφαλο.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με τη Φιορεντίνα προπορεύονται στον όμιλο με τέσσερις πόντους. Αν ο ΠΑΟΚ περάσει και αφήσει εκτός συνέχειας τη Σλόβαν θα έχουμε κάνει ένα τεράστιο βήμα να περάσουμε την Τσεχία στην ειδική βαθμολογία της UEFA την επόμενη χρονιά!
ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ: Ντουμπράβκα, Μπρέιτε, Κουφάλ, Σίκορα, Φόλπρεχτ (73’ Καραφιάτ), Χοβόρκα, Κομλιτσένκο, Βουτς, Μπαρτλ (46’ Εκπάι), Μπαρτόσακ, Λάτκα
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος (85’ Κρέσπο), Βαρέλα, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάνιας, Σάκχοφ (73’ Τιάμ), Κάμπος (59’ Μυστακίδης), Ροντρίγκες, Αθανασιάδης

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα