«Ναι σε όλα» από τον  νέο Υφυπουργό

Ο Γιώργος Βασιλειάδης δεν παρέλαβε τη διακυβέρνηση των ΗΠΑ κι ούτε κληρονόμησε την υποχρέωση να πετύχει την παγκόσμια ειρήνη. Παρέλαβε, όμως, ένα ιδιαίτερα τεταμένο χώρο, αυτόν του ελληνικού αθλητισμού και κατ’ επέκταση του ελληνικού ποδοσφαίρου και πρέπει άμεσα να εμφανίσει το ανάστημά του, είτε αυτό είναι κορδωμένο, είτε σε κατάσταση κύφωσης.

Λίγες ώρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, συνέβη ότι συνέβη και για την ώρα δεν έχει πάρει κάποιες αποφάσεις, παρά μόνο τις εποπτεύει. Η ανακοίνωσή του είναι γενικόλογη, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ήδη συνομιλήσει με τον Σταύρο Κοντονή ζητώντας… τεχνογνωσία και κινήσεις από την πλευρά της δικαιοσύνης, ενώ ενημέρωσε και τον πρωθυπουργό, ο οποίος του είπε να μην παρεκκλίνει καθόλου από τη γραμμή που έχει χαράξει η κυβέρνηση τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιος Βασιλειάδης ενημερώθηκε για την καταστροφή της οικίας του Προέδρου της ΚΕΔ κ. Γεωργίου Μπίκα στη Χαλκιδική από πυρκαγιά καθώς και για την απόφαση της ΠΔΕ της ΕΠΟ για την αναστολή της διεξαγωγής όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων μέχρι την ανακοίνωση του πορίσματος της έρευνας των αιτιών της πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ο κ. Βασιλειάδης επαναλαμβάνει ότι η ΠΔΕ τελεί υπό την προστασία του Κράτους και στηρίζει πλήρως την απόφασή της.

Μέλημα της Κυβέρνησης είναι η όσο το δυνατόν συντομότερη διαλεύκανση της υπόθεσης και η επιβολή της νομιμότητας.

Η Πολιτική Ηγεσία παρακολουθεί από κοντά την όλη διαδικασία, είναι σε συνεχή επαφή με τα αρμόδια όργανα και είναι έτοιμη να παρέμβει με τον τρόπο που θα εκτιμηθεί».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα