«Ναι» στο εγγυητικό ταμείο από τη Super League

 

Οι πιέσεις των ανθρώπων του ΠΣΑΠ φαίνεται ότι έπιασαν τόπο κι έτσι το πρωί της Τρίτης, 15/12, ορίστηκε συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων της ΕΠΟ, της Super League, της Football League και του ΠΣΑΠ προκειμένου να μπει σε μία τροχιά το θέμα της δημιουργίας εγγυητικού ταμείου.

Την πρωτοβουλία πήρε η Super League η οποία με ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής: «Ανακοινώνεται ότι η Super League, συμμεριζόμενη το κατ΄ αρχήν δίκαιο αίτημα του Π.Σ.Α.Π. περί έναρξης λειτουργίας του Εγγυητικού Ταμείου και παρά τη δεδομένη δύσκολη οικονομικά συγκυρία, ανέλαβε σχετική πρωτοβουλία και συνεκάλεσε συνάντηση όλων των εμπλεκομένων φορέων για το εν λόγω ζήτημα (Ε.Π.Ο., Super League, Football League, Π.Σ.Α.Π.). Η εν λόγω συνάντηση, η οποία θα λάβει χώρα την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11.00 π.μ., στα γραφεία της Ε.Π.Ο, αναμένεται να δρομολογήσει την έναρξη λειτουργίας του Εγγυητικού Ταμείου».

Τα ματς του Κυπέλλου θα διεξαχθούν κανονικά, αφού είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα δοθούν εγγυήσεις, αν και το ζητούμενο πλέον είναι η πραγματική συσσώρευση χρημάτων, κάτι που δεν είναι και τόσο εύκολο για τη Super League που δεν έχει κεντρικό χορηγό, ή τη Football League που επιβιώνει με το ζόρι. Η δε ΕΠΟ καλύπτει την… αποζημίωση του Ρανιέρι και έχει ενδιαφέρουν να δούμε τι θα πουν οι αρμόδιοι στους εκπροσώπους του ΠΣΑΠ που εσχάτως έχουν έναν ακόμη βραχνά, αυτόν τον Παναχαϊκής που οδεύει προς τη διάλυση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα