«Ναι» του Κοντονή, που είναι σαν «όχι»

Ωραίος ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής. Βλέποντας τη NOVA να αντιδρά σε τυχόν αλλαγές ημερομηνιών, των Play Οff την ΑΕΚ να διαμαρτύρεται για τα δύο κολλητά παιχνίδια εντός 48 ωρών, και την ΕΠΟ να μη δείχνει διάθεση να αλλάξει τους βοηθούς του Σιδηρόπουλου, λέει «ναι» στον τελικό του Κυπέλλου στις 17 Μαΐου, ημέρα Τρίτη.

Πρέπει, δηλαδή, να λυθούν εκκρεμότητες πολλές για να γίνει ματς τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Το κυριότερο πρόβλημα αναμένεται να το προτάξει η ΠΑΕ ΑΕΚ, ως πιο αδικημένη της υπόθεσης, καθώς πρέπει να παίξει κολλητά παιχνίδια που κρίνουν όλη τη σεζόν και σε θέμα πρεστίζ και κατάκτησης τροπαίου, αλλά και σε θέμα ευρωπαϊκής προοπτικής.

Θυμίζουμε ότι πέρσι έγινε ολόκληρος χαμός για να αναβληθεί η ρεβάνς του προημιτελικού του Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, ενώ και φέτος η ΑΕΚ αντιμετώπισε αναβολή και του ημιτελικού και του τελικού. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ αναμένεται να συναινέσει μόνο αν αναβληθεί κάποια αγωνιστική των Play Off, δηλαδή αν κάνει πίσω η NOVA.

Εννοείται πως πρέπει να δούμε πως θα αντιδράσει και η ΕΠΟ που τονίζει ότι ο τελικός θα διεξαχθεί με τους όρους του αγώνα που αναβλήθηκε. ΑΝ εννοεί τους συγκεκριμένους βοηθούς του Σιδηρόπουλο, πάλι δε θα έχουμε τελικό, αφού διαφωνεί ο Σταύρος Κοντονής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα