Νασρί: «Ηλίθιοι οι οπαδοί της Άρσεναλ»

Με όλους και με όλα τα έχει βάλει το φετινό καλοκαίρι ο διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, Σαμίρ Νασρί, ο οποίος αποκάλεσε τους οπαδούς της ανταγωνίστριας Άρσεναλ, «ηλίθιους»!

Η κόντρα του Γάλλου με τους οπαδούς της ομάδας στην οποία αγωνίστηκε για τρία χρόνια ξεκίνησε όταν τον κατηγόρησαν ότι πήγε στη Σίτι για τα λεφτά και μόνο. Ο ίδιος υποστήριξε πως η επιλογή του αυτή, ήταν για να κατακτήσει τίτλους, θεωρώντας πως με τους «κανονιέρηδες» δεν θα είχε πιθανότητες.

Ο Νασρί απάντησε πως ουδέποτε αγάπησε την Άρσεναλ και πως αυτή η περίοδος ανήκει στο παρελθόν για εκείνο. Προχώρησε, δε, περισσότερο, χαρακτηρίζοντας τους οπαδούς του Λονδρέζικου συλλόγου «ηλίθιους»…

«Όποιος σκέφτεται και λέει αυτά για μένα, είναι ηλίθιος. Δεν είμαι οπαδός της Άρσεναλ και δεν είμαι από το Λονδίνο. Για να είμαστε ειλικρινείς, είμαστε ποδοσφαιριστές και το μόνο που μας απασχολεί, είναι το καλύτερο για την καριέρα μας. Όταν η Μάντσεστερ Σίτι ήρθε σε μένα, ήταν η καλύτερη επιλογή. Από τότε που ήρθα στη Σίτι έχω κερδίσει τίτλους και έχω καλύτερη ζωή. Άρα, είμαι πολύ ευτυχισμένος για την απόφασή μου αυτή. Αν οι οπαδοί δεν το αντιλαμβάνονται, είναι πολύ κακό. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν. Αυτοί έχουν κάνει ότι έχουν κάνει, με τη δικαιολογία ότι αγαπούν το κλαμπ.

Για τους οπαδούς, ο μόνος λόγος που έφυγα, ήταν τα λεφτά. Δεν ήταν όμως, μόνο τα λεφτά. Είναι αλήθεια πως παίρνω περισσότερα. Ωστόσο, για έναν που παίρνει 240 χιλιάδες ευρώ τη βδομάδα, ή 200 χιλιάδες, ή 150 χιλιάδες, δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά. Πιστέψτε με».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα