«Να δούμε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»

Ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα θα βοηθούσε το ελληνικό ποδόσφαιρο, δήλωσε ο Κώστας Φορτούνης σε ραδιοφωνική συνέντευξη.

«Πιστεύω ότι δεν γίνεται ο Ολυμπιακός να παίρνει πάντα το πρωτάθλημα με 10 και 15 πόντους διαφορά. Υπάρχουν και άλλες ομάδες και πιστεύω ότι είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να μεγαλώσουν και να δούμε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Μόνο καλό θα κάνει στην Ελλάδα», ανέφερε ο διεθνής μεσοεπιθετικός των πρωταθλητών και πρόσθεσε: «Ήταν το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα για μένα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά και για μένα ήταν το πιο δύσκολο πρωτάθλημα. Αλλάξαμε πολλούς προπονητές από την αρχή της σεζόν και δώσαμε πάρα πολλά παιχνίδια. Παίξαμε στην Ευρώπη, όπου τα πήγαμε καλά. Όμως στο τέλος δεν περάσαμε στο Κύπελλο και αυτό μας άφησε μια πικρή γεύση».

Όσο για το ποδοσφαιρικό του μέλλον; «Αυτή τη στιγμή νιώθω πολύ καλά στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Όλοι μου συμπεριφέρονται πάρα πολύ καλά. Είμαι σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι θα φύγω στο εξωτερικό μόνο για μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Αν έρθει κάποια πολύ καλή ομάδα, τότε θα μιλήσω με τον Ολυμπιακό. Αυτή τη στιγμή έχω συμβόλαιο μέχρι το 2021. Νιώθω πολύ καλά και έχω την οικογένεια κοντά μου. Θα φύγω μόνο για μια καλή ομάδα που θα με ευχαριστεί εμένα, αλλά και τον Ολυμπιακό», κατέληξε ο Φορτούνης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα