“Να δώσει λύση σήμερα ο πρωθυπουργός με την Eldorado Gold”, ζήτησε ο Ν. Ανδρουλάκης

«Ο Πρωθυπουργός οφείλει, σήμερα κιόλας, να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους εκπροσώπους της εταιρίας ώστε να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση με απόλυτο σεβασμό στο ελληνικό και διεθνές δίκαιο».

Τα παραπάνω αναφέρει σε δήλωσή του για την απόφαση αναστολής των επενδυτικών δραστηριοτήτων της Eldorado Gold ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς Νίκος Ανδρουλάκης.

«Σε μια στιγμή που η χώρα αναζητά αγωνιωδώς επενδύσεις και ο κ. Τσίπρας παρουσίασε την επιχειρηματικά φιλική Ελλάδα ως κορυφαία προτεραιότητα της κυβέρνησης του στη ΔΕΘ, ένας εκ των μεγαλύτερων επενδυτών στη χώρα μας αναστέλλει τη δραστηριότητα του, επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση», αναφέρει ο κ. Ανδρουλάκης και συνεχίζει τονίζοντας ότι «η Ελλάδα δεν έχει κανένα περιθώριο να χάνει σημαντικές επενδύσεις για μικροπολιτικούς λόγους. Διακυβεύονται δισεκατομμύρια ευρώ και χιλιάδες θέσεις εργασίας. Ακόμα χειρότερα διακυβεύεται η φήμη μας ως αξιόπιστος προορισμός για διεθνή επενδυτικά κεφάλαια».

Ο Πρωθυπουργός οφείλει, σήμερα κιόλας, να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους εκπροσώπους της εταιρίας ώστε να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση με απόλυτο σεβασμό στο ελληνικό και διεθνές δίκαιο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα