Να… εμπλουτίσει τη συλλογή του θέλει ο Στοχ!

Για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος ζει ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μίροσλαβ Στοχ, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα Sportday.

Ο δυναμικός παίκτης του «Δικέφαλου του Βορρά» μίλησε για τις αλλαγές που έγιναν στην ομάδα, για τον τελικό, αλλά και τις δικές του κατακτήσεις:
«Είμαι χαρούμενος που έχω κερδίσει αρκετά. Με την Τσέλσι τίτλο το 2009, μετά πήρα το πρωτάθλημα Ολλανδίας, την πρώτη χρονιά μου στην Τουρκία κατέκτησα το πρωτάθλημα και τις δύο επόμενες το Κύπελλο. Επιθυμώ να συνεχίσω τη συλλογή μου εδώ στον ΠΑΟΚ. Θέλουμε πολύ να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη.

Στο κομμάτι της δικής μου δουλειάς δεν άλλαξε τίποτα. Απλά άλλαξε ο προπονητής κι ο Γιώργος Γεωργιάδης ήξερε κι από πριν την ομάδα. Όταν ανέλαβε πρώτος προπονητής προέβη στις αλλαγές που έπρεπε να κάνει και που χρειαζόμασταν εμείς οι ποδοσφαιριστές. Αυτή είναι η μοναδική διαφορά που παρουσιάστηκε.

Νομίζω ότι θα είναι ένας διαφορετικός αγώνας. Είναι ένας τελικός κι εμείς δεν θα πρέπει να παρουσιαστούμε όπως στο εκτός έδρας παιχνίδι του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα, ειδικά τον τελευταίο καιρό, σε καλή κατάσταση. Δε θα είναι εύκολο παιχνίδι για εμάς. Ο στόχος που βάλαμε στην αρχή της σεζόν ήταν να κερδίσουμε κάποιο τρόπαιο. Αν καταφέρουμε να πάρουμε το Κύπελλο, μετά από τόσα χρόνια που ο ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει κάτι, θα αποτελέσει επιτυχία για εμάς. Όμως επειδή βρισκόμαστε πριν τον αγώνα, δεν θα ήθελα να μιλήσω περισσότερο. Αυτά θα τα πούμε μετά το ματς.

Θέλω να τελειώσει η σεζόν, να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, να ολοκληρωθεί η χρονιά επιτυχημένα για την ομάδα και μετά στις διακοπές θα έρθει η ώρα να συζητήσουμε για το συμβόλαιό μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα