«Να επαναφέρουμε την ΑΕΚ στην κορυφή»

Στη νέα εποχή της ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στα σερβικά ΜΜΕ, λέγοντας πως στόχος είναι να επανέλθει η ομάδα στην κορυφή και να ανταγωνιστεί τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Ο «πρίγκιπας» μίλησε και για τη μεταγραφή του Λάζοβιτς, διευκρινίζοντας πως δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία, ενώ αναφέρθηκε και στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο σύλλογος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την πρώτη κατηγορία. Αυτή την στιγμή είμαστε στη δεύτερη κατηγορία, αλλά επιθυμία μας όσο και των φιλάθλων μας είναι να ανταγωνιστούμε την επόμενη σεζόν τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, και τον ΠΑΟΚ. Μου τηλεφώνησε ο νέος πρόεδρος Δημήτρης Mελισσανίδης, με τον οποίο είμαστε φίλοι. Επιθυμία μας είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να επαναφέρουμε την ΑΕΚ στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος θέλει να χτίσει νέο γήπεδο ώστε η ΑΕΚ να έχει το δικό της σπίτι, αλλά και μια καλή ομάδα και να δημιουργήσει μια βάση για να έρθουν όσο γίνεται καλύτερα αποτελέσματα. Πράγματι παρακολουθούμε τον Λάζοβιτς, αλλά δεν έχουμε φτάσει σε συμφωνία. Είμαστε ακόμα σε μεταβατική περίοδο και δεν έχουμε καταλήξει σε κάτι.

Η Βοσνία έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα με την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά θα ήταν λυπηρό να μείνει εκεί. Έχει μία καλή ομάδα με ποδοσφαιριστές που παίζουν στους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου και νομίζω πω στόχος δεν είναι μία απλή συμμετοχή στην διοργάνωση. Πιστεύω ότι θα το πετύχουμε αυτό. Όσο για την Ελλάδα, έχει μία καλή κι έμπειρη ομάδα και μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα