«Να επανεξεταστούν οι πράξεις Σταυρίδη στο ΤΑΙΠΕΔ»

Τον έλεγχο όλων των πράξεων της διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ με επικεφαλής τον Στέλιο Σταυρίδη, ζήτησε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, την επομένη της απομάκρυνσης του πρώτου από τη θέση του.

Κατά τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μίλησε στον ΣΚΑΪ, έχει προκύψει σοβαρό θέμα για την κυβέρνηση. «Να επανεξεταστούν όλες οι πράξεις Σταυρίδη στο ΤΑΙΠΕΔ, γιατί αλλιώς η απομάκρυνση είναι για τα μάτια του κόσμου. Πρόκειται για το ελάχιστο που πρέπει να πράξει η κυβέρνηση. Από την στιγμή που καταδεικνύονται οι ιδιαίτερες σχέσεις Σταυρίδη και Μελισσανίδη, επιβάλλεται να επανεξεταστούν όλες οι πράξεις και οι αποφάσεις του Ταμείου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Εκδιώκεται με ένα ανώνυμο σχόλιο κάποιου παράγοντα του υπουργείου Οικονομικών, και χωρίς αιτιολογία γιατί έκανε φανερά αυτό που έχει η κυβέρνηση ως πολιτική, την καλλιέργεια προνομιακών σχέσεων».

Σε άλλο σημείο, ο Παπαδημούλης, εξαπέλυσε επίθεση προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη, υπογραμμίζοντας ότι οι προνομιακές σχέσεις του με την κυβέρνηση είναι εδώ και καιρό γνωστές: «Διαφημίζει εδώ και καιρό αριστερά και δεξιά τη φιλία του με τον πρωθυπουργό. Έχει εκκρεμοδικίες, οφειλές στο δημόσιο».

Τέλος, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανέλαβε τη θέση του κόμματός του, ότι ο ΟΠΑΠ κακώς πουλήθηκε και μάλιστα έναντι πολύ χαμηλού τιμήματος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα