“Να λειτουργήσει συνθετικά και να ενώσει την παράταξη ο Μητσοτάκης”

Η ενότητα της Ν.Δ. αποτελεί το μεγάλο στοίχημα πλέον για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ενώ ο πρώην υπουργός  μίλησε και το πώς «πιστώθηκε» ο Μεϊμαράκης την στήριξη Καραμανλή.

Πιο συγκεκριμένα, να λειτουργήσει συνθετικά και να ενώσει την παράταξη της ΝΔ κάλεσε τον νέο αρχηγό ο πρώην υπουργός,μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1. «Θεωρώ ότι υπάρχουν δύο πολιτικο-ιδεολογικές σχολές στη ΝΔ και το στοίχημα είναι ο κ. Μητσοτάκης να μπορέσει να συνθέσει και να ενώσει αυτού του είδους τις αντιλήψεις» είπε.

Κληθείς να εξηγήσει τους λόγους της ήττας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη είπε πως αντί να απευθυνθεί στο κομματικό ακροατήριο της ΝΔ, απευθύνθηκε γενικά στην κοινωνία, είχε οργανωτικά προβλήματα καθώς βασίστηκε στον εθελοντισμό και είχε ηλικιακό μειονέκτημα.

Αναφορικά με την έμμεση στήριξη Καραμανλή στον κ. Μεϊμαράκη τόνισε πως ο πρώην πρωθυπουργός «δεν υπέδειξε υποψήφιο, αλλά έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του κ. Μεϊμαράκη όπως είχε δείξει και ο Αντώνης Σαμαράς όταν τον επέλεξε ως αρχηγό μετά το δημοψήφισμα, και θα ήταν παράλογο να άρει την εμπιστοσύνη του αυτή, την ώρα που διεκδικούσε την ηγεσία».

«Έτσι» κατέληξε «πιστώθηκε ο Μεϊμαράκης στον Καραμανλή».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα