Να μην ήταν και 35 ετών!

Πανικός έχει δημιουργηθεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού, καθώς φαίνεται πως ο τερματοφύλακας της ομάδας ίσως και να ευθύνεται για τη διαφορά που έχει δημιουργηθεί με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο Λουκ Στιλ έχει προβλήματα επιπέδου Καζιμιέρσκι και πλέον είναι αποφασισμένοι οι άνθρωποι της ΠΑΕ να τον αντικαταστήσουν, ίσως και εκ των έσω μέχρι το Δεκέμβρη, αλλά σίγουρα με μεταγραφή από το Γενάρη κι έπειτα.

Στην Ημαθία το βράδυ της Δευτέρας οι «πράσινοι» έτριβαν τα μάτια τους με τον Τζόνα Λόπεθ της Βέροιας,  ο οποίος αγωνίζεται για δεύτερη σεζόν στη «Βασίλισσα», αλλά είναι 35 ετών και στον ΠΑΟ έβαλαν φρένο μόλις πληροφορήθηκαν την ηλικία. Σε διαφορετική περίπτωση, ήταν έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση φεύγοντας από το γήπεδο.

Πέρα από οποιαδήποτε υπερβολή, ο Ισπανός πορτιέρο ήταν καταπληκτικός και έβαλε υποψηφιότητα για τον τίτλο του MVP της αγωνιστικής, εκτός αν τον φάει ο… Μιλιβόγεβιτς για το γκολ που έκρινε το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε πως ο Λόπεθ ήρθε πέρσι στη Βέροια μετά από θητεία στη Β’ Ισπανίας και μόλις τέσσερις συμμετοχές στη Primera Division με τη φανέλα της Χετάφε!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα