Να μιλήσει ο Κουτσοκούμνης!

Όταν οι κ.κ. εκπρόσωποι των ΓΓΑ, ΕΠΟ και FIFA είχαν καθίσει στο ίδιο τραπέζι προκειμένου να βρουν μία άκρη με το Κύπελλο Ελλάδας, η συνάντηση αυτή ήταν… άτυπη. Δεν είχαν, δηλαδή, βγει επίσημες αποφάσεις, καταγεγραμμένες και με υπογραφές.

Ήταν απλά λόγια και δεσμεύσεις,  με τον Γιώργο Γκιρτζίκη να προτείνει τον Τάσο Σιδηρόπουλο και να πείθει ΑΕΚ, ΟΣΦΠ και Κοντονή πως δεν πρέπει να καταφύγουν στη λύση του ξένου διαιτητή. Επειδή, λοιπόν, δεν υπεγράφησαν συμβόλαια, ούτε έγινε κάποια μαγνητοφώνηση της συζήτησης, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι υπήρξε δέσμευση του προέδρου της ΕΠΟ για πλαισίωση του Σιδηρόπουλου με τους δύο βοηθούς τους οποίους χρησιμοποιεί ΠΑΝΤΑ στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, λοιπόν, αντέδρασε με τον ορισμό των Αλεξέα και Πετρόπουλου, με τον Γκιρτζίκη να ανταπαντά πως δεν δεσμεύτηκε για τους επόπτες και πως στην Ελλάδα ο Σιδηρόπουλος δεν «σφυρίζει» πάντα με το συγκεκριμένο δίδυμο (Ευθυμιάδη, Κωσταρά). Τις τελευταίες ώρες, όμως, ακούγεται πως ο Γκιρτζίκης είχε όντως ξεκαθαρίσει πως ο Σιδηρόπουλος θα διευθύνει τον τελικό με τους «διεθνείς» βοηθούς του και πως άλλαξε περιέργως απόφαση, τινάσσοντας τον τελικό στον αέρα.

Αυτός, λοιπόν, που μπορεί να ξεδιαλύνει το τοπίο δεν είναι άλλος από τον εκπρόσωπο της FIFA, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, που ήταν μπροστά και μπορεί να γνωρίζει για τις – έστω και προφορικές – δεσμεύσεις του Γκιρτζίκη. Καλείται, λοιπόν, να βγει και να πει τι ακριβώς είχε συζητηθεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα