Να παίξει σαν πρωταθλητής!

 

Πέρσι ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από μία κατώτερή του ομάδα, την Άντερλεχτ, επειδή δεν έπαιξε όπως έπρεπε στα 180 λεπτά με τους Βέλγους. Αυτό που πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στη φετινή του νοκ-άουτ πρόκληση είναι απλά να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Αν το κάνει, η Χάποελ Μπερ Σεβά θα υποταχθεί φυσιολογικά.

Η αποστολή του Ολυμπιακού γι’ αυτό το πρώτο προκριματικό αγώνα της γ’ φάσης του Champions League είναι πια επιλεγμένη, με τον Βίκτορ Σάντσες να αφήνει εκτός του ανέτοιμο Πουλίδο και να συμπεριλαμβάνει τον…έτοιμο Τσόρι Ντομίνγκεζ, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί αν παραστεί ανάγκη στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ο Κασάμι ο οποίος δεν υπολογίζεται και ο Ομάρ ο οποίος δεν έχει κάνει προπονήσεις, έμειναν επίσης εκτός αποστολής.

Οι εκλεκτοί του Ισπανού τεχνικού είναι: Μποτία, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί υπομονή στο παιχνίδι του και θα πρέπει να ψάξει τα αμυντικά κενά των Ισραηλινών, τα οποία φάνηκαν στο παιχνίδι με την Τίρασπολ στο Ισραήλ (όπου δέχθηκαν δύο γκολ). Τα εισιτήρια του αγώνα με την Μπερ Σεβά δεν έχουν εξαντληθεί και υπάρχει η δυνατότητα για κάποιους φίλους του Ολυμπιακού που θα θελήσουν τελευταία στιγμή στο Φάληρο να βρουν κάποια κομμάτια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα