Να παίξει σαν Panathinaikos

 

Το 1-0 του Παναθηναϊκού στον αγώνα της Λεωφόρου δίνει σίγουρα ένα προβάδισμα στην ελληνική ομάδα ενόψει της ρεβάνς με την ΑΪΚ Σόλνα στο γήπεδο της Χάμαρμπι. Ωστόσο, οι «πράσινοι» αναμένεται το βράδυ της Πέμπτης να πιεστούν αρκετά, καθώς οι Σουηδοί και σε φουλ ρυθμούς βρίσκονται και μπροστά στον κόσμο τους θα παίξουν και σε γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα θα αγωνιστούν.

Ο ΠΑΟ, βέβαια, διαθέτει ποδοσφαιριστές με ποιότητα και δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των δύο ρόστερ, ωστόσο μέσα στο γήπεδο φαίνονται αυτά και οι «πράσινοι» αν δεν παίξουν 100% συγκεντρωμένα θα έχουν πρόβλημα. Ο Στραματσιόνι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και λογικά θα παρατάξει πάλι την ομάδα του με τρεις κεντρικούς οπισθοφύλακες όπως στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Αθήνας.

Ο Ιταλός προπονητής αν και συνήθως κάνει αλλαγές από αγώνα σε αγώνα, αυτή τη φορά αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους ένδεκα του «Απόστολος Νικολαΐδης», δηλαδή: Στιλ κάτω από τα γκολπόστ, Μολέντο, Κουτρουμπής, Ιβανόφ στα στόπερ, Μέστο και Χουλτ στα άκρα ως φουλ-μπακ, Λεντέσμα και Ζέκα στα χαφ, Ουακάσο και Ιμπάρμπο μπροστά και στα πλάγια και τέλος Μπεργκ στην κορυφή.

Θέση διεκδικούν Βιγιαφάνιες, Λουντ και Λέτο. Το ματς που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Χάμαρμπι που διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα (στο γήπεδο της ΑΪΚ γίνονται συναυλίες) θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον OTE TV.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα