“Να πράξουμε το εθνικά αναγκαίο καλό”

Τους λόγους που τον οδήγησαν στη συμμαχία ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου ανέλυσε ο Νίκος Νικολόπουλος, στην κοινή συνέντευξη τύπου με τον Πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ., Πάνο Καμμένο, για την παρουσίαση της Εθνικής Πατριωτικής Δημοκρατίας Συμμαχίας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νικολόπουλος τόνισε:

«Υπάρχουν ΧΙΛΙΟΙ λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτή την νέα πατριωτική δημοκρατική εκλογική συμμαχία, όλων όσων έχουμε αποφασίσει αμετάκλητα να ψηφίσουμε αντιμνημονιακά και αυτοί οι λόγοι μας οδηγούν να πράξουμε το εθνικά αναγκαίο καλό… για την εθνική κυριαρχία, για τη δημόσια υγεία, για τους άνεργους νέους, για τον κατώτατο μισθό, για, για, για… χίλιους ακόμη λόγους!

Ο Ελληνικός λαός θα απαντήσει αποφασιστικά στους εκβιασμούς της συγκυβέρνησης  και στις 25 Ιανουαρίου η Ελλάδα γυρίζει σελίδα και οι ΑΝΕΛ θα αποτελούν μία ισχυρή δύναμη σταθερότητας και ενότητας του λαού στη Βουλή.

ΟΙ ΑΝΕΛ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Η ισχυρή παρουσία των ΑΝΕΛ στην επόμενη Βουλή είναι η ασφάλεια του λαού, ότι ούτε νέες… κωλοτούμπες θα υπάρξουν, ούτε οι νοικοκυραίοι θα καταστραφούν, ούτε η Ελλάδα θα… αφοπλιστεί. Είμαστε εδώ για να εξασφαλίσουμε την αλλαγή στην οικονομία, με κοινωνική ειρήνη και ενότητα».

Ο Ελληνικός λαός έχει καταλάβει πλέον το παιχνίδι των μνημονιακών βαστάζων που «βάφτισαν» την εξαθλίωση των Ελλήνων «σωτηρία»  της χώρας. Και τους και έχει ετοιμάσει την δική του απάντηση.Και η απάντηση αυτή θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για την χώρα, χωρίς τα μνημόνια και τους υποτακτικούς των δανειστών.

Μια νέα εποχή που θα οδηγήσει στην Εθνική Αναδημιουργία, με την συμμετοχή και την εγγύηση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, οι οποίοι θα λειτουργήσουν ως εγγυητές και θεματοφύλακες των αξιών και των προγραμματικών δεσμεύσεων, για έναν ελπιδοφόρο κοινωνικό και οικονομικό μετασχηματισμό, με στόχο την διάχυση της ευημερίας και την κοινωνική συνοχή.

Έχει συνειδητοποιήσει ότι η παρουσία των ΑΝΕΛ είναι αναγκαία, για την δημιουργία της μεγάλης πατριωτικής δημοκρατικής συμμαχίας, η οποία θα διεκδικήσει την σύμπραξη όλων των ζωτικών δυνάμεων της χώρας και θα αναλάβει το βαρύ έργο της οικονομικής, κοινωνικής και θεσμικής ανασυγκρότησης της χώρας.

Όσο πιο ισχυροί είναι οι ΑΝΕΛ, τόσο πιο ισχυρή θα γίνει η δημοκρατία και τόσο πιο πολύ θα φοβούνται τα… λαμόγια, που σύντομα θα αντιμετωπίσουν τον φυσικό δικαστή τους.

ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ  ή ΔΕΣΜΙΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ;

Όσοι βάλλουν κατά των ΑΝΕΛ, στην πραγματικότητα αγωνίζονται για να είναι ο Τσίπρας αυτοδύναμος και κατ’ ουσίαν, όχι δέσμιος της εθνικής αποστολής, αλλά των εσωκομματικών ισορροπιών και… ανισορροπιών του».

Για εμάς, η Ελλάδα δεν είναι μόνο… οικονομία. Είναι πάνω απ’ όλα έθνος και πατρίδα. Είναι ορθοδοξία, παράδοση, πολιτισμός. Είναι μία χώρα ανθρώπων που έχουν το δικαίωμα να εργάζονται, να προκόβουν, να παράγουν, να ανεβάζουν το οικονομικό και κοινωνικό τους μέγεθος.

Θέλουμε μία Ελλάδα της Ευρώπης, με αξιοπρέπεια για όλους τους πολίτες. Θέλουμε να ξεφύγουμε από την μέγγενη του μνημονίου, όλοι μαζί!

Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, να στηρίξουμε την πατρίδα μας, βάζοντας στο περιθώριο εκείνους που βάφτισαν την εξαθλίωση των Ελλήνων «σωτηρία»  της χώρας.

«ΑΝΕΛ ή… ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΣΥΡΙΖΑ;»

«Όσο και να το παλεύουν ακόμα τα γνωστά φερέφωνα, το εκλογικό αποτέλεσμα έχει κριθεί… Ο λαός θα τιμωρήσει τους Σαμαρά – Βενιζέλο και θα εναποθέσει μία νέα ελπίδα σε άλλες πολιτικές δυνάμεις του τόπου.

Το ερώτημα εάν θα καταδικάσει ή όχι ο Ελληνικός λαός τους υποτακτικούς των μνημονίων, έχει ήδη απαντηθεί.

Απομένει να απαντηθεί εάν η ψήφος του θα μείνει απλά στην καταδίκη, ή εάν θα ανοίξει οριστικά και αμετάκλητα τον δρόμο που θα οδηγήσει στην νέα εποχή.

Δηλαδή, απομένει να απαντηθεί εάν η ψήφος του Ελληνικού λαού θα είναι μια Χρήσιμη Ψήφος.

Ο Ελληνικός λαός έχει συνειδητοποιήσει ότι η ψήφος στους ΑΝΕΛ είναι μια χρήσιμη ψήφος.

Μισή ή μία μονάδα παραπάνω στον Σαμαρά και στη ΝΔ δεν προσφέρει τίποτα, μισή ή μία μονάδα παραπάνω στους ΑΝΕΛ όμως, διασφαλίζει ότι μετά τις 25 Ιανουαρίου καμία ακραία τάση του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνει κουμάντο στην χώρα.

Ξέρετε ποιος είμαι και ποια είναι η πολιτική σκούφια μου… Δεν φταίνε οι Νεοδημοκράτες για την πολιτική Σαμαρά! Εγώ, ως υφυπουργός, μπορούσα να παραιτηθώ και να φύγω, οι πολίτες όμως δεν μπορούν να πάρουν πίσω την ψήφο τους. Ας μην αισθάνονται άσχημα, λοιπόν… Ούτε και την ανάγκη να προστατέψουν  την παράταξη του Σαμαρά ενόψει της δήθεν επέλασης του ΣΥΡΙΖΑ.  Γιατί  η παράταξη του Σαμαρά δεν είναι η ΝΔ που γνωρίσαμε. Και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνει επέλαση, εάν οι ίδιοι δεν το επιτρέψουν. Οι ψηφοφόροι της κεντροδεξιάς, πρέπει μαζικά να στηρίξουν τους ΑΝΕΛ για να υπάρχει… ζύγι στην επόμενη κυβέρνηση!»

Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μία κυβέρνηση εθνικής και κοινωνικής ενότητας. Γιατί έχει ανάγκη από ενότητα. Στην επόμενη κυβέρνηση θα εκπροσωπηθεί ασφαλώς  το αντιμνημόνιο και βεβαίως θα υιοθετηθεί μία διαφορετική οικονομική λογική.

Πρέπει όμως να εκπροσωπηθούν όλοι οι Έλληνες, δεξιοί, αριστεροί και κεντρώοι. Πρέπει να εκπροσωπηθεί το έθνος, η θρησκεία, οι παραδόσεις, τα ιδεώδη, οι πατριωτικές τάσεις. Γιατί μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε…»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα