«Να τσακιστεί…»: Με μηνύσεις απειλούν τον Φουρθιώτη, Διαβάτη-Κώνστα

Ένα νέος καβγάς έχει προκύψει εδώ και λίγες ώρες στην ελληνική showbiz που αν δεν βρεθεί η «χρυσή» τομή, θα βρει λύση στις δικαστικές αίθουσες. «Μπαρούτι» έγιναν η Ντίνα Κώνστα και η Χρυσούλα Διαβάτη, βλέποντας το διαφημιστικό τρέιλερ της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη, που ανακοινώνει την πρεμιέρα του το ερχόμενο Σάββατο. Το ότι χρησιμοποίησε «δόσεις» χιούμορ από τη σειρά «Δύο ξένοι» έκανε πυρ και μανία τις πρωταγωνίστριες του σίριαλ. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, οι δύο σπουδαίες ηθοποιοί θα κινηθούν νομικά εναντίον του, αφού πρωταγωνιστούν στο τρέιλερ χωρίς να τους έχει ζητηθεί η άδεια παραχώρησης των πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων για να χρησιμοποιηθούν τα πρόσωπά τους.

Η  Ντίνα Κώνστα οργισμένη είπε στo labelnews: «Να τσακιστεί ο Φουρθιώτης να κατεβάσει το τρέιλερ τώρα! Αν δεν το κάνει θα του κάνω μήνυση και του ίδιου και του Espilon! Aπαγορεύω να φαίνομαι στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό απόσπασμα. Δεν με ρώτησαν ποτέ

Η Χρυσούλα Διαβάτη ανέφερε: «Χρησιμοποίησαν το πρόσωπό μου, χωρίς την άδειά μου, απαιτώ να κατέβει το βίντεο αλλιώς θα κινηθώ νομικά!»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα