ΝΔ: Ακραίοι και προκλητικοί οι νέοι του ΣΥΡΙΖΑ

Ακραία και προκλητική χαρακτηρίζει την ανακοίνωση των Νέων του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία καλούν σε συγκέντρωση στη μνήμη του Αλ. Γρηγορόπουλου την Παρασκευή στα Προπύλαια, η ΝΔ.

«Οι μόνιμοι και αμετανόητοι συνήγοροι κάθε ακραίας συμπεριφοράς υπερασπίζονται και πάλι το άντρο των μολότοφ “Βίλα Αμαλία”, το άσυλο της παρανομίας στα πανεπιστήμια και καλούν σε “εξέγερση” αύριο στα δικά τους «Δεκεμβριανά». Όμως, αυτό αποκαλύπτουν: Πως ό,τι κι αν επιχειρήσει αύριο ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα, αποκλειστικά υπεύθυνος θα είναι ο κ. Τσίπρας», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωσή τους, οι Νέοι του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση αύριο Παρασκευή στις 6 το απόγευμα στα Προπύλαια και καταγγέλλουν ότι «πέντε χρόνια μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από την κρατική καταστολή, η τελευταία δεν έχει σταματήσει καθόλου να έχει στο επίκεντρο των επιθέσεών της τις νέες και τους νέους».

«Πέντε χρόνια μετά τη νεολαιίστικη εξέγερση του Δεκέμβρη κι ακόμα παλεύουμε οι νέες και οι νέοι για όσα θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητα: για δουλειά με δικαιώματα, για δημόσια και δωρεάν παιδεία, για να μην είναι οι δυνάμεις καταστολής συνέχεια από πίσω μας, για ζωή με αξιοπρέπεια κι ελευθερία», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.

Οι Νέοι του ΣΥΡΙΖΑ καλούν σε διαδήλωση γιατί «η εξέγερση μένει ζωντανή στις μνήμες μας, γιατί τώρα έχουμε ακόμα περισσότερους λόγους να αγωνιζόμαστε και να αντιστεκόμαστε και γιατί τώρα πρέπει να νικήσουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα