Νεκτάριος Σφυράκης: Η ρευματοκλοπή, η Δημητρίου και τα ναρκωτικά (βίντεο)

 

Καλεσμένος στην εκπομπή του Λάζου Μαντικού στους 90,6 ΑΡΤ FM, βρέθηκε ο Νεκτάριος Σφυράκης, όπου έκανε πολλές αποκαλύψεις. Μίλησε για όλα τα θέματα που τον αφορούν, τη ρευματοκλοπή για την οποία βρέθηκε μπλεγμένος, ενώ αναφέρθηκε και στην Άντζελα Δημητρίου, με την οποία είχαν σχέση στο παρελθόν.

 

  • «Αν τα χρήματα ήταν καλά ίσως και να έβαζα συμμετοχή στο Survivor! Μόνο για τα λεφτά θα πήγαινα!»

 

  • «Δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί συνάδελφοι μου για να αντέξουν τη νύχτα πρέπει να πάρουν ναρκωτικά»

 

  • «Ο Παντελής Παντελίδης όταν είχε πρώτο βγει η φωνή του έμοιαζε με του Σφακιάννακη (…) Δεν ήταν στο δικό μου ηχόχρωμα, αλλά καταφέρνει μέχρι σήμερα να ακούμε τραγούδια του ενώ δεν είναι μαζί μας και ο τρόπος που έφυγε περνάει ένα μήνυμα… Μακριά από την κατάχρηση και την υπερβολή στους νέους. Και να αγαπάμε αυτό που κάνουμε έτσι όπως το αγαπούσε αυτός και να βρισκόμαστε συνειδητά στα πράγματα που ακουμπάμε»

 

  • «Δεν έχει αποδειχθεί ότι έκανα ρευματοκλοπή από την ΔΕΗ. Δεν έγινε από εμένα. Η δικηγόρος μου έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες. Τα ρολόγια σε όλο τον κόσμο είναι σε χώρους κοινόχρηστους που έχει πρόσβαση ο κάθε ένας. Μπορεί να πάει ο κάθε ένας και να κάνει την οποιαδήποτε δολιοφθορά και χωρίς να ρωτήσει κανέναν ερήμην σου. Εφόσον το ρολόι ανήκει σε εμένα σαφώς η ΔΕΗ πρέπει να διεκδικήσει τα χρήματα τα οποία θεωρεί εκείνη υπεξαιρέθηκαν»

 

  • «Δεν μπορώ να φυλάω σκοπιά είκοσι τέσσερις ώρες το 24ωρο σε ένα ρολόι που μπορεί να έχει πρόσβαση από τον ελεγκτή αλλοδαπό του συνεργείου που πληρώνεται για να παρουσιάσει και να αποδείξει ρευματοκλοπή, μέχρι τον οποιοδήποτε που θέλει να κάνει το οτιδήποτε και μένω εκεί!»

 

  • Για Άντζελα Δημητρίου:

«Να σχολιάσω; Η Αγγελική Κιουρτσάκη είναι ένα παιδί που αν πραγματικά είχε δώσει στον εαυτό της όλα αυτά που ο εαυτός της έδινε κατά καιρούς, θα είχε κάνει την διπλάσια καριέρα!»

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα