«Νησιώτικο» ξεφάντωμα για την Fraport

Με μία φαντασμαγορική εκδήλωση στο κοσμοπολίτικο στέκι της παραλιακής «Island» και με οικοδεσπότες τον διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου Fraport, Στέφαν Σούλτε, τον πρόεδρο του ομίλου Κοπελούζου, Δημήτρη Κοπελούζο, καθώς και τον CEO της Fraport Greece Αλεξάντερ Ζίνελ, η κοινοπραξία γιόρτασε μαζί με τους επίσημους προσκεκλημένους της την ανάληψη της διαχείρισης και ανάπτυξης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας.

Στο «πλημμυρισμένο» από κόσμο Island το «παρών» έδωσαν όχι μόνο επιχειρηματίες και στελέχη της αεροπορικής αγοράς, αλλά και υπουργοί και βουλευτές όλων των πολιτικών παρατάξεων του κοινοβουλίου.

Μεταξύ αυτών ξεχώρισαν οι παρουσίες του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, και του υφυπουργού Ανάπτυξης Στέργιου Πιτσιόρλα, με τον Αλ. Φλαμπουράρη να δέχεται, μάλιστα, το πολιτικό πείραγμα από δημοσιογράφους σχετικά με το «αν οι Γερμανοί είναι επενδυτές ή “κατακτητές”».

Ο υπουργός Επικρατείας αντί απάντησης προτίμησε να χαμογελάσει και εν συνεχεία «συγκατοίκησε» στο ίδιο τραπέζι με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη.

Από την πλευρά τους οι οικοδεσπότες στους σύντομους χαιρετισμούς που απηύθηναν εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την πορεία του πρότζεκτ συνολικά, επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση τους ότι η επένδυση αποτελεί «ψήφο εμπιστοσύνης» στην ελληνική οικονομία.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα