Νικάει τη Μίντλεσμπρο και κατακτά το έκτο η Τσέλσι!

ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤΟΝΙΟ ΚΟΝΤΕ

Υπό άλλες συνθήκες η Τσέλσι θα αγχωνόταν αύριο, διότι η Τότεναμ θα βρισκόταν ένα βαθμό πίσω και στο ματς με τη Μίντλεσμπρο θα έπαιζε με την πλάτη στο τοίχο. Ωστόσο, οι «πετεινοί» δεν μπορούν να διεκδικήσουν ένα πρωτάθλημα οι άνθρωποι, οπότε η «μπλε» ομάδα του Λονδίνου ετοιμάζεται για πάρτι.

Η Τσέλσι έμεινε τέσσερις βαθμούς μπροστά μετά την γκέλα της Τότεναμ με τη Γουέστ Χαμ κι αν νικήσει το βράδυ της Δευτέρας την «Μπόρο» σχεδόν σφιχταγκαλιάζει το έκτο πρωτάθλημα της ιστορίας της, το πέμπτο στην χιλιετία και υπό την προεδρία του Αμπράμοβιτς.
Μαζί με τα Κύπελλα Αγγλίας και τα ευρωπαϊκά, η Τσέλσι μπορεί να καυχιέται πως είναι μία από τις πιο πετυχημένες ευρωπαϊκές ομάδες την τελευταία 20ετία, μία νέα αγγλική υπερδύναμη σε κάθε περίπτωση, αλλά και ένα σύνολο που του χρόνου θα έρθει να υπενθυμίσει σε όλους πως αποτελεί σκληρό ευρωπαϊκό καρύδι.

Κανείς μην υποτιμά ένα από τα μεγάλα αουτσάιντερ του ερχόμενου Champions League, που κατακτά σχεδόν στο ρελαντί το φετινό αγγλικό πρωτάθλημα και στις 27 Μαΐου θα παλέψει για το νταμπλ!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα