Νικολούλη κατά των ριάλιτι

Εν αναμονή της μεγάλης πρεμιέρας του «Φως στο τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη σε συνέντευξή της σε τηλεοπτικό περιοδικό, δεν θα μπορούσε να μην εκφέρει την άποψή της για τα μουσικά τάλεντ σόου αλλά και τα ριάλιτι επιβίωσης που μονοπωλούν το τηλεοπτικό ενδιαφέρον.

Μετά το «Φως στο Τούνελ» τι υπάρχει για την κ. Νικολούλη; Έχετε σκεφτεί τον εαυτό σας να αναλαμβάνει κάποια άλλη εκπομπή;

«Αυτή τη στιγμή είναι στο «Τούνελ» και θα παραμείνω όσο αντέξω. Μετά, βλέπουμε»

Μέσα από τα δικά σας πως φαίνεται η τηλεοπτική πραγματικότητα της φετινής χρονιάς; Θεωρείται ότι η κατάσταση που επικρατεί δείχνει σημεία ανάκαμψης;

«Οι τηλεθεατές έχουν πλέον επιλογές σε διάφορα προγράμματα. Η τηλεόραση, όπως και να το κάνουμε, προσφέρει και ψυχαγωγία, εκτός των άλλων, και μάλιστα ποιοτική. Δεν έχει σχέση π τηλεόραση του σήμερα με αυτή που βλέπαμε πριν από λίγα χρόνια»

Η άποψή σας για τα ριάλιτι και τα talent show που κατακλύζου την ελληνική τηλεόραση ποια είναι;

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι ιθύνοντες της τηλεόρασης θεωρούν ως δεδομένο ότι ένα προϊόν που «πουλάει» τη μια χρονιά, θα «σκίσει» και την επόμενη. Βλέπουμε φέτος το ένα κανάλι να ακολουθεί το άλλο, επαναλαμβάνοντας μια παλιά πετυχημένη συνταγή. Βρεθήκαμε ξαφνικά από τη μια να τραγουδάμε συνεχώς για να δείξουμε το ταλέντο μας, απ’ την άλλη να τραυματιζόμαστε σοβαρά και να πεινάμε προκειμένου να επιβιώσουμε ή να μαγειρεύουμε για να χορταίνουν οι πεινασμένοι που μας βλέπουν. Κατά τη γνώμη μου, θέλει μέτρο και διαφορετικά προγράμματα»

Ως τηλεθεάτρια τι σας αρέσει να παρακολουθείτε;

«Όσο έχω χρόνο παρακολουθώ κωμωδίες και καλές ταινίες»

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα