Νοκ άουτ Μπέιλ, Μόντριτζ, αμφίβολος ο Μπενζεμά

Το ίδιο φεγγάρι φαίνεται ότι διαπερνά τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπάγερν Μονάχου, τις δύο κορυφαίες ομάδες του φετινού Champions League από πλευράς κατακτήσεων του θεσμού.

Λίγες μέρες μετά τον αγώνα Πόρτο-Μπάγερν 3-1, όπου ο Πεπ Γκουαρντιόλα εξέφρασε τα έντονα παράπονά του προς τους γιατρούς της ομάδας (με αποτέλεσμα την παραίτηση του γιατρού), έχουμε σχεδόν παρόμοιο κρούσμα και στη Ρεάλ Μαδρίτης. Συγκεκριμένα, ο Κάρλος Αντσελότι δέχθηκε τα πυρά του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής Κροατίας, επειδή πίεσε –σύμφωνα με τους Κροάτες– τον Λούκα Μόντριτζ με αποτέλεσμα ο διεθνής παίκτης να τραυματιστεί και να χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να υπολογίζει για τη ρεβάνς με την συντοπίτισσα Ατλέτικο και τον Γκάρεθ Μπέιλ, ενώ και ο Καρίμ Μπενζεμά δεν είναι 100% έτοιμος, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του να κρίνεται αμφίβολη.

Το παιχνίδι προμηνύεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά το 0-0 στην έδρα της Ατλέτικο, με τη Ρεάλ να φαντάζει φαβορί, αλλά τους «ροχιμπλάνκος» να έχουν πάρει τον αέρα της «Βασίλισσας» φέτος και να αγνοούν την ήττα για έξι συνεχόμενα ματς!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα