Νομπόα: «Είναι καλύτερο να συζητάς τα προβλήματα»

Για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον ΠΑΟΚ, αλλά και τη δική του προσαρμογή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μίλησε ο Κριστιάν Νομπόα, τονίζοντας πως κάποιες φορές, είναι προτιμότερο να συζητάς τα προβλήματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνούς ποδοσφαιριστή στην κάμερα της NOVA:
«Κρατάμε το πρώτο ημίχρονο, το δεύτερο θέλουμε να το ξεχάσουμε. Πήγαμε κάπως καλά στο πρώτο αλλά με την αποβολή του Αθανασιάδη δεν μπορούσαμε να επιτεθούμε. Τώρα πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση και πίστη στο παιχνίδι με την Βέροια για να το πάρουμε καθώς το χρειαζόμαστε.

Κάποιες φορές είναι καλύτερο να μιλάς, να συζητάς τα προβλήματα σου απ’ ότι να κάνεις προπόνηση. Κάναμε πολλές συζητήσεις μεταξύ και θέλω να πιστεύω πως είναι όλα καλά, έχουμε μπροστά μας και το παιχνίδι.

Ναι, έχω και βρεθεί και πριν σε ανάλογη θέση, πριν από περίπου δυο χρόνια με την Ντιναμό. Συμπληρώσαμε επτά παιχνίδια και δεν είχαμε ούτε ισοπαλία. Ψάξαμε να δούμε τι φταίει, γίναμε ομάδα και τα πράγματα έφτιαξαν στην πορεία.

Προσωπικά αισθάνομαι καλά, τρέχω, παλεύω μέχρι το τελευταίο λεπτό και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Τα αποτελέσματα δεν είναι καλά αλλά εγώ προσωπικά με την απόδοσή μου αισθάνομαι καλά και όσο περνάει ο καιρός θα είναι καλύτερα.

Είναι δύσκολο να πεις από τώρα ότι έχω προσαρμοστεί απόλυτα, καθώς απαιτείται χρόνος να μάθουν το παιχνίδι μου και εγώ το δικό τους αλλά στα παιχνίδια που απομένουν θα γίνει.

Το πιο σημαντικό δεν είναι πως παίζουμε. αλλά η νίκη. Να κερδίσουμε σε αυτοπεποίθηση, να δείξουμε στον κόσμο μας ότι επιστρέφουμε και όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα