Ντέρμπι… για Πογκμπά το καλοκαίρι!

Δύο ομάδες από την Premier League, ένα μεγάλο «ντέρμπι» και στη μέση ο Πολ Πογκμπά…

Το επόμενο μεγάλο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού δρομολογούν τα βρετανικά ΜΜΕ, τα οποία επικαλούνται πληροφορίες από υψηλά ιστάμενες πηγές. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές στο Νησί, ο Πολ Πογκμπά αποτελεί τον βασικό στόχο τόσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και της Τσέλσι, για το καλοκαίρι του 2015.

Ο διεθνής μέσος της Γιουβέντους υπέγραψε πρόσφατα το νέο του συμβόλαιο, στο οποίο προβλέφθηκε ρήτρα 90 εκατομμυρίων ευρώ! Ο 21άχρονος Γάλλος θεωρείται αυτή τη στιγμή ο σημαντικότερος ποδοσφαιριστής στη θέση του και ο πιο ολοκληρωμένος, βάσει των εκτιμήσεων που καταθέτουν οι ειδικότεροι αναλυτές στον πλανήτη.

Για τον Πογκμπά υπάρχει ενδιαφέρον και από τις Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο θεωρείται απίθανο να ακολουθήσουν τον… ρυθμό των… 90 εκατομμυρίων που απαιτούνται για την απόκτησή του. Η μεν Άρσεναλ ουδέποτε μπαίνει σε διαδικασία τόσο ακριβών κινήσεων, η δε Σίτι αντιμετωπίζει ακόμη τις συνέπειες του Financial Fair Play και για τον λόγο αυτόν, δεν δύναται να πραγματοποιήσει τόσο μεγάλα οικονομικά ανοίγματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα